Benauwde en duistere screenshots van Alan Wake

Alan Wake is al een tijd in ontwikkeling, maar er zijn weer enkele nieuws screenshots vrijgegeven. Bibber dus snel mee met deze zes donkere en beklemmende plaatjes van Alan Wake. Met onder andere een creepy man met een gevaarlijk ogende sikkel en een hobbelige rit in een SUV door de mooie landelijke omgeving.


Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Lees meer over Alan Wake in onze uitgebreide E3-preview en Fast Forward!

Alan Wake zal in de lente van 2010 verschijnen voor de Xbox 360. De geplande PC-versie is voorlopig niet meer in ontwikkeling.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Wouter's avatar

  Niks voor mij denk ik. ๐Ÿ™

 2.   
  X-doos's avatar

  Cabooter schreef, "Niks voor mij denk ik. ๐Ÿ™ "

  Ook niks voor mij.

 3.   
  JonsoN's avatar

  Dit wordt een super game, dat kan niet anders:)

 4.   
  delta62's avatar

  Ik weet het nog niet, ziet er wel cool uit. Maar de game is al 4 jaar in ontwikkeling ๐Ÿ™

 5.   
  MaTriX's avatar

  Liever een game die goed en daadwerkelijk af is na 4 jaar dan een game die inmekaar geknutseld woord en half afgeleverd woord.

  Ik kijk uit naar deze game woord zeker weten een toppertje.

 6.   
  B–T–B-8's avatar

  Vette screens. We hebben er lang op moeten wachten en voor mij heeft dat wel een beetje de zin in de game verpest. Toch kijk ik nog altijd wel erg uit naar de game omdat ik als ik hem ga spelen denk ik echt meteen heel tof ga vinden.