Alan Wake krijgt na de launch nieuwe episodes als DLC

Tijdens de CES 2010 heeft Microsoft bekendgemaakt dat Alan Wake nog downloadbare episodes krijgt na de launch. De episodische aanpak van de game leent zich uitstekend voor verdere uitbreiding van het avontuur door middel van downloadable content (DLC), zo verklaarde Robby Bach, president van Microsoft’s Entertainment and Devices division.

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Lees meer over Alan Wake in onze uitgebreide E3-preview en Fast Forward!

Alan Wake zal in de lente van 2010 verschijnen voor de Xbox 360. De geplande PC-versie is voorlopig niet meer in ontwikkeling.

 1.   
  JonsoN's avatar

  Breng het spel eerst maar ’s uit, zien we dan weer:)

 2.   
  Houserz's avatar

  Juist, leuk dat ze nog een verrassing achterhouden(niet)

  idiots

 3.   
  ThuiSSiE's avatar

  Dit zuigt echt hard. Het gebeurt steeds meer dat de DLC voor een game al aangekondigd wordt voordat een game uberhaupt uit is. Ik snap best dat developers steeds meer willen verdienen door DLC uit te brengen voor een game. Maar om dit al e doen voordat deze uit is….laat in mijn ogen zien dat ze delen uit de game gestript hebben en die je dus alleen kan krijgen als je er voor betaald. pffff

 4.   
  killingdj0's avatar

  ThuiSSiE schreef, "Dit zuigt echt hard. Het gebeurt steeds meer dat de DLC voor een game al aangekondigd wordt voordat een game uberhaupt uit is. Ik snap best dat developers steeds meer willen verdienen door DLC uit te brengen voor een game. Maar om dit al e doen voordat deze uit is….laat in mijn ogen zien dat ze delen uit de game gestript hebben en die je dus alleen kan krijgen als je er voor betaald. pffff"

  ik ben juist blij daarom want soms als ik het spel heb uitgespeeld denk ik :'( keilang w8 maar ze zeggen dlc dan aan het eind van de game 🙂

 5.   
  GameAC's avatar

  De episodische aanpak van de game leent zich uitstekend voor verdere uitmelking van het avontuur door middel van downloadable content (DLC)

  Fixed.

 6.   
  MaTriX's avatar

  Zolang de game goed is en de extra content goed is en het waard is vind ik het niet erg.

 7.   
  JonsoN's avatar

  ”matrix50″ schreef, "Zolang de game goed is en de extra content goed is en het waard is vind ik het niet erg."

  Dat moet dus nog blijken… En omdat ze al zo lang met deze game bezig zijn.. hebben ze geen recht van spreken,, (A):P