GamersNET zoekt enthousiaste crewleden!

Ook in 2010 gaat GamersNET weer helemaal los! De afgelopen maanden hebben we al veel nieuwe dingen gelanceerd, van GN ON TOUR en video pre-/reviews tot het kersverse GN Radio en er wordt zowel voor als achter de schermen keihard gewerkt om jullie nóg meer te kunnen bieden. Zodoende willen we onze crew verder uitbreiden met enthousiaste mensen die graag onderdeel uit willen maken van een van de grootste en leukste gaming websites van de Benelux.

  Wie zoeken we?
  Voor onze gezellige crew zijn we op zoek naar gemotiveerde redacteuren (m/v), van minimaal zestien jaar oud, met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Als redacteur zorg je dat GamersNET voorzien wordt van actuele nieuwsberichten, schrijf je previews/reviews en help je mee met het bijhouden van de database.

  De activiteiten kunnen gemakkelijk vanuit je eigen huis worden uitgevoerd en hoeven je niet heel veel tijd te kosten, al mag je altijd langskomen op ons prachtige kantoor. Daarnaast is het mogelijk om mee te gaan naar één van de vele perstrips in het land of ver daarbuiten! Zo waren we vorig jaar in Los Angeles aanwezig bij de E3, gaan we straks in augustus weer massaal naar de Gamescom in Keulen en zijn er vele trips ook nog dichter bij huis het hele jaar door.

  Kortom, een ideale kans om jouw schrijfkunsten te delen met honderdduizenden bezoekers, ervaring op te doen in de game-industrie en deel uit te maken van een hele gezellige crew. Daarnaast verschijnen er ook steeds meer video items, zoals GN ON TOUR en video pre-/reviews, dus voor camerageile crewleden is er ook de mogelijkheid om straks het gezicht van GamersNET te worden.

  Andere talenten?
  Naast nieuwsberichten en artikelen speelt ook grafisch design een behoorlijke rol op GamersNET. Artikelen dienen van diverse plaatjes voorzien te worden en er komen meer vormen van design aan bod, wat vaak samenhangt met nieuwe features en ontwikkelingen van de site in het algemeen. Daarnaast komen er regelmatig spectaculaire thema’s op GamersNET, die in Flash worden ontworpen.

  Heb je ervaring met Photoshop en/of Flash en wil je jouw creatieve ontwerpen delen met alle GamersNET-bezoekers? Laat dan zeker wat van je horen!

Reageren
Denk jij te voldoen aan de eisen van een vacature en je thuis te voelen tussen een stelletje gezellige gamers? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin onderstaande informatie:

 • Je naam, leeftijd en woonplaats;
 • De platformen waar je over beschikt;
 • De tijd die je per week aan GamersNET kan besteden;
 • Je eventuele ervaring met schrijven (of Photoshop/Flash);
 • Een proefreview/-preview van een game naar keuze als bijlage. Sollicitanten voor Photoshop en/of Flash design krijgen van ons een kleine proef-opdracht als we besluiten je te benaderen.

Join us en mail naar [email protected]. Wij zien je e-mail graag tegemoet! Serieuze aanmeldingen worden altijd beantwoord.

 1.   
  Codename_black's avatar

  Ik zal vanmiddag weer eens een poging wagen.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Helaas ben ik al redacteur op een andere site, anders had ik het wel geprobeerd.

 3.   
  NoFearz's avatar

  Tot wanneer kan je solliciteren en hoe lang is de testperiode?

  Ik zal binnenkort een review gaan schrijven.

  Ik heb wel wat kennis van photoshop en flash maar dat is te weinig om daarvoor te solliciteren 😛

 4.   
  ChielB's avatar

  Solliciteren kan in principe altijd, alleen zijn we op dit moment nadrukkelijk op zoek naar crewleden. De ‘testperiode’ is per persoon verschillend. Als je erg goed bent, ben je natuurlijk in no-time vast crewlid. 😉

 5.   
  Fodbaddun's avatar

  ik ben al redacteur op een andere site, maar natuurlijk wil ik mijn schrijfkunsten met zoveel mogelijk mensen delen :p

  Zal nog zien, mag ook niet té druk worden met mijn studies ^^

 6.   
  craz's avatar

  Elke game die ik heb hebben jullie al gereviewd. Word beetje lastig als ik een review wil schrijven. 😳 Maar als het goed is mag je dan toch alsnog die game reviewen? Dan ga ik het wel proberen denk ik. 🙂

 7.   
  ChielB's avatar

  Uiteraard, dat staat er ook: een proef review/-preview van een game naar keuze. Het geeft dus niks als er al een review/preview van geschreven is. 🙂

 8.   
  JonsoN's avatar

  Ik ga het straks proberen, niet geschoten is altijd mis toch?! 😀

 9.   
  Beukerboy's avatar

  Kan een beetje met photoshop overweg, maar dat is alleen de standaard stuff.

  Dus ik pas, maar succes aan de anderen!

 10.   
  nurie's avatar

  me is to lazy 😛

 11.   
  Lode's avatar

  nurie schreef, "me is to lazy :P"

  & too young 😉

 12.   
  brotherNL's avatar

  heb het geprobeerd met MW2 en Assassins creed 2 maar het komt er niet uit:P

  succes iedereen met hun pogingen

 13.   
  Fodbaddun's avatar

  reviews schrijven is eigenlijk niet zo moeilijk hoor, maar het boeiend maken van je teksten des te meer 😉

  het vergt veel van een auteur om een vlotte, leesbare tekst te schrijven en het is zeker een oefening om bij een website/magazine te werk gesteld te worden, zo leer je enorm, maar dan ook enorm veel bij. Die schrijfkwaliteiten kun je later zeker nog gebruiken in je zakelijk leven 😉

  Gewoon doen, misschien dat ik ook wel m’n review opstuur!

 14.   
  Koen45's avatar

  Oeh nog anderhalf jaar wachten 😆

  Succes iedereen. Leuk om weer eens nieuwe crewleden te gaan zien.

 15.   
  GENERAL_DS's avatar

  ChielB schreef, "Uiteraard, dat staat er ook: een proef review/-preview van een game naar keuze. Het geeft dus niks als er al een review/preview van geschreven is. 🙂 "

  wel controleren of ze die niet van een andere site pikken haha 😆 😆

 16.   
  DutchFreeze's avatar

  Het lijkt me op zich wel leuk om dingen te mogen schrijven voor mijn favo site 8). Ik ben opzich ook best goed in het schrijven van (zakelijke) brieven e.d. Maar een review is net effe weer wat anders.

  Dus: Maybe, Maybe not. Misschien stuur ik wat in. 🙂

 17.   
  Boxer's avatar

  nog steeds te jong 😥

 18.   
  M@tthijs's avatar

  Ben al redacteur op een andere site, maar die heeft niet echt super veel potentie, dus toch een sollicitatie. 🙂

 19.   
  Tha Destiny's avatar

  Moet de sollicitatie brief echt als sollicitatie brief geschreven worden of mag het iets luchtiger?

 20.   
  Lode's avatar

  Tha Destiny schreef, "Moet de sollicitatie brief echt als sollicitatie brief geschreven worden of mag het iets luchtiger? "

  Mag iets luchtiger denk ik. Het is vooral je review dat van belang is. 🙂 (denk ik)

 21.   
  Tom's avatar

  daantjesl schreef, "

  ”ChielB” schreef, "Uiteraard, dat staat er ook: een proef review/-preview van een game naar keuze. Het geeft dus niks als er al een review/preview van geschreven is. 🙂 "

  wel controleren of ze die niet van een andere site pikken haha 😆 😆 "

  Door dat soort trucjes prikken we heel gemakkelijk hoor, dus probeer het maar niet. 😉

 22.   
  delta62's avatar

  Ik zou heel graag willen, mijn Nederlands is niet slecht en ik heb al een aantal keer een review geschreven voor het een en ander. Maar ik zit wel een beetje met school 😳 Hopelijk blijft het nog even staan en kan ik volgende week of in het weekend een poging wagen want volgende week heb ik tentames. Daar moet ik nu wel voor leren.

 23.   
  ChielB's avatar

  Lode schreef, "

  ”Tha Destiny” schreef, "Moet de sollicitatie brief echt als sollicitatie brief geschreven worden of mag het iets luchtiger? "

  Mag iets luchtiger denk ik. Het is vooral je review dat van belang is. 🙂 (denk ik)"

  Klopt, het hoeft niet heel formeel. Zolang alle gevraagde informatie er maar bijstaat en inderdaad kijken we vooral naar je meegestuurde preview/review.

  @DutchFreeze: je kunt natuurlijk ook nog altijd leren als crewlid zijnde. Zolang je maar goede beheersing hebt van de Nederlandse taal kunnen we je best wel een en ander bijbrengen. 🙂

 24.   
  jungler's avatar

  ik kan niet goed schrijven vind ik van mezelf 😀
  mss kan ik jullie later helpen maar nu nog niet 😀

 25.   
  nickykolkie's avatar

  wauw weer jullie worden wel groot zeg of is er iemand weggegaan? 😳

 26.   
  Czone's avatar

  Jammer dat ik te jong ben 😛 Maar ik ben ook al vrij druk met Gamereplays.org, waar ik gamecaster ben en wat artikeltjes schrijf ([poch]waarvan ze zeggen dat ze erg goed zijn[/poch])

 27.   
  00mass00's avatar

  Lijkt me best gaaf om te doen, een broertje van een maat van me doet het ook en die krijgt ook games om ze te testen.
  Ik ben al een proef review aant maken 😀

 28.   
  GraveDevil's avatar

  Normaal gesproken ben ik ook van “niet geschoten altijd mis”, maar ik heb al een verleden bij een soortgelijke site met ongeveer evenveel actieve leden, en mijn ervaringen zijn dat het toch best heel veel tijd in beslag neemt. Daarnaast is mijn toekomst te onzeker, vooral wat er na m’n examens van me terecht gaat komen. Ik pas deze keer, maar na drie afwijzingen is de kans sowieso vrij klein dat het nu wel lukt.

 29.   
  MaTriX's avatar

  Top salaris uiteraard, alle onkosten vergoed 😀

  Auto van de zaak inbegrepen ? 🙄

 30.   
  DutchFreeze's avatar

  ChielB schreef, "@DutchFreeze: je kunt natuurlijk ook nog altijd leren als crewlid zijnde. Zolang je maar goede beheersing hebt van de Nederlandse taal kunnen we je best wel een en ander bijbrengen. 🙂 "

  Daar heb je dan wel weer gelijk in.
  Toch moet ik dan ook nog mijn ouders over zien te halen aangezien ze nou niet echt vinden dat ik wat doe met mijn leven. Dus om er dan nog meer games in te proppen vinden ze geen goed idee denk ik :(.
  Al komt het ook heel goed van pas voor later natuurlijk, de ervaring met het schrijven. 🙄

 31.   
  GraveDevil's avatar

  DutchFreeze schreef, "
  Daar heb je dan wel weer gelijk in.
  Toch moet ik dan ook nog mijn ouders over zien te halen aangezien ze nou niet echt vinden dat ik wat doe met mijn leven. Dus om er dan nog meer games in te proppen vinden ze geen goed idee denk ik :(.
  Al komt het ook heel goed van pas voor later natuurlijk, de ervaring met het schrijven. 🙄

  "

  Dat is min of meer normaal 😛 Ik heb nog nooit ouders gezien, zowel in familie als bij vrienden, die 100% achter hun kind staan.

 32.   
  LittleRemco01's avatar

  Hmm Jamemr Zoals Gewoonlijk Te Jong (14) Voor Een Kans 😥

 33.   
  gragon3's avatar

  Ik zou erg graag willen. Ik ben (al zeg ik het zelf) redelijk goed met Photoshop maar flash helemaal niet.

  Alleen dat ‘goed beheersen van de nederlandse taal’ gaat het bij mij fout XD haal met moeite een 6 op school >.> geef mij maar engels 😀

 34.   
  brend5's avatar

  erg jammer dat je 16 moet zijn om het te kunnen worden maar anders zou ik toch niet kunnen, helaas ben ik dislextisch en heb ik veel moeite met spelling, dat is niet heel handig als je crew lid bent, en van photoshop & Flash heb ik al helemaal geen verstand helaas 😥

 35.   
  Codename_black's avatar

  Als je dat hebt kan je nog crew lid worden ik heb namelijk dat heb ik namelijk ook en ik vind zelf dat ik een best goed kan spellen en daarnaast heb je nog altijd programma’s zoals word.

 36.   
  gamertje445's avatar

  ik heb ook meegedaan 😀

 37.   
  Dr. D3nVil's avatar

  dit lijkt mij heel erg vet, maar ik ben 15 & ben nog niet klaar met school en daarna komt nog een studie -.-”. Daarna misschien ooit nog eens het lijkt mij echt heel erg leuk om collega’s met jullie te worden 😉

 38.   
  ChielB's avatar

  ”gragon3″ schreef, "Ik zou erg graag willen. Ik ben (al zeg ik het zelf) redelijk goed met Photoshop maar flash helemaal niet."

  Alleen Photoshop-vaardig is uiteraard ook prima. Het is zeker geen verplichting om ook Flash te kunnen (een van beide is al prima :)).

  @DutchFreeze: crewlid worden is natuurlijk zeker wat doen met je leven. Je ontwikkelt je vaardigheden, zowel qua schrijven als sociaal, en je werkt mee aan een site die extreem veel bezoekers per maand trekt. Dat lijkt me toch niet niks. 😉

 39.   
  samus's avatar

  Die review, mag het een game zijn die toch al even uit is?

 40.   
  Majo's avatar

  samus schreef, "Die review, mag het een game zijn die toch al even uit is? "

  Dat mag uiteraard 🙂

 41.   
  WL_KING's avatar

  ik sla deze Grote kans over, ik ga voor die advertentie van de staatsloterij op de site en neem daar de kans:) 😛

 42.   
  Daodan's avatar

  Toch wel jammer van dat tijdgebrek jongens… 😛

 43.   
  nanathan's avatar

  ik stel me kandidaat :p

  PS en flash krijg ik op school :p (interactieve multimedia en design)

  Nu eerst exames doen 🙂
  Reviewtje schrijven als ontspanning. Daar zal ik morgen wat aan werken.

 44.   
  Wind-UpToy's avatar

  Ik zou het best willen maar ik moet nog 2 maandjes wachten tot ik 16 ben 😮
  Ik moet toch nog een stage hebben 😛
  Ik kan wel een beetje photoshoppen ben er niet al te goed in maar ik kan altijd nog leren ofcourse

 45.   
  Majo's avatar

  nanathan schreef, "ik stel me kandidaat :p

  PS en flash krijg ik op school :p (interactieve multimedia en design)

  Nu eerst exames doen 🙂
  Reviewtje schrijven als ontspanning. Daar zal ik morgen wat aan werken.
  "

  Als je puur voor design wilt solliciteren hoef je uiteraard geen proefreview te schrijven 🙂

 46.   
  RidvanDuzey's avatar

  Ik zal mijn best doen vanavond nog een e-mail te sturen maar anders word het zeker morgen.

 47.   
  JVB93's avatar

  Kan goed overweg met de Nederlandse taal (als het serieus is), maar helaas zijn mijn studies nog altijd belangrijker dan eventueel (p)reviews te schrijven.

 48.   
  Defqon's avatar

  Aww damn.
  Word dus nog 1.5 jaar wachten voor mij voordat ik me kan aanmelden!
  Lijkt me zeker wel vet.

 49.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Ik wil wel crew lid worden! Mag ik al??? Ben 13 😀
  Zou ik een photoshop optie mogen doen? Ik wil wel foto’s insturen als ik dan kans maak 8) En GN films willen bewerken.

 50.   
  RidvanDuzey's avatar

  GamerGames schreef, "Ik wil wel crew lid worden! Mag ik al??? Ben 13 😀
  Zou ik een photoshop optie mogen doen? Ik wil wel foto’s insturen als ik dan kans maak 8) En GN films willen bewerken."

  Je moet minimaal zestien jaar oud zijn 😉

 51.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  RidvanDuzey schreef, "

  ”GamerGames” schreef, "Ik wil wel crew lid worden! Mag ik al??? Ben 13 😀
  Zou ik een photoshop optie mogen doen? Ik wil wel foto’s insturen als ik dan kans maak 8) En GN films willen bewerken."

  Je moet minimaal zestien jaar oud zijn 😉 "

  Ach ik zeg wel dat ik 16 ben ofzo 😛 Lijk wel zo.

 52.   
  Verbeemen's avatar

  Pff ik zal het in beraad houden

  doe toegepaste informatica, volgende week heb ik examens van Flash Photoshop, html, css,dreamweaver (webdesign) en ook nog programeren…

  of kan ook nog helpen als je een server wilt bouwen, binne 2 weken examen van Cisco Netacad
  laat maar iets weten

 53.   
  LittleRemco01's avatar

  Leeftijd Speelt Belangrijke Rol , Ik heb Gelukkig Daarom nog Veel te Leren op ’t Internet.

 54.   
  Joey_MW's avatar

  Ik heb mijn best gedaan 🙂 hoop dat ik snel kan beginnen:p

 55.   
  RidvanDuzey's avatar

  GamerGames schreef, "

  ”RidvanDuzey” schreef, "[quote=”GamerGames”].."

  Je moet minimaal zestien jaar oud zijn 😉 "

  Ach ik zeg wel dat ik 16 ben ofzo 😛 Lijk wel zo.[/quote]

  Dan wens ik je bij deze HEEL veel succes, omdat je nu al in het openbaar hebt laten weten dat je NIET 16 bent haha 😛

 56.   
  Majo's avatar

  RidvanDuzey schreef, "

  ”GamerGames” schreef, "Ik wil wel crew lid worden! Mag ik al??? Ben 13 😀
  Zou ik een photoshop optie mogen doen? Ik wil wel foto’s insturen als ik dan kans maak 8) En GN films willen bewerken."

  Je moet minimaal zestien jaar oud zijn 😉 "

  Als je voor design solliciteert, dan is het niet per se nodig om minimaal 16 te zijn. Het belangrijkste is dat je goed om kunt gaan met Photoshop 🙂

 57.   
  brend5's avatar

  dus voor gewoon crewlid moet je wel per se 16 zijn

 58.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Ik soliciteer voor de Design optie zover het kan. 🙂 Ik ben benieuwd!

 59.   
  Majo's avatar

  ”brend5″ schreef, "dus voor gewoon crewlid moet je wel per se 16 zijn"

  Voor normaal crewlid moet je inderdaad wel gewoon minimaal 16 jaar of ouder zijn.

 60.   
  Disnoxxio's avatar

  Ik ben nu 14, ik schrijf ook voor een forum artikelen 😉 wel jammer dat je 16 moet zijn, maar volkomen begrijpelijk 😉

 61.   
  Cyart's avatar

  dus je hoeft niet te kunnen gamen? 😛

 62.   
  JonsoN's avatar

  Ok, ik ga het nu proberen.
  Lijkt me heel leuk om in het team te zitten 😀
  Dus jullie krijgen mijn review vandaag..;)

 63.   
  Tadao's avatar

  Interessant.. Als ik meer tijd had zou ik solliciteren

 64.   
  JonsoN's avatar

  Seau, heb mijn Review ingezonden, nu hopen op goed nieuws!:)

  😀

 65.   
  Lode's avatar

  Cyart schreef, "dus je hoeft niet te kunnen gamen? 😛 "

  Eigenlijk niet. 😉

 66.   
  GENERAL_DS's avatar

  ik moest is een keer een review schirjven voor nederlands.
  ging me best goed af. maar dit kost me gewoon te veel tijd.

 67.   
  ChielB's avatar

  Het hoeft je zeker niet veel tijd te kosten. Met 1-2 uurtjes per week kan je ook heel veel doen natuurlijk. 🙂

 68.   
  Pumbajeffrey's avatar

  Ik kan niet echt technische reviews schrijven. Wat ik wel kan is schrijven vanuit mijn eigen beleving. Een ‘schrijversfout’ die ik dan wel maak is veel in de Ik vorm schrijven. mochten jullie dat niet erg vinden dan wil ik wel een stukje insturen. als ik mijn schrijfstijl moet omschrijven dan is het waarschijnlijk in de vorm van een ‘column’.

  Groetjes!

 69.   
  brend5's avatar

  ik vergeet ook altijd dat de hij vorm weer met een t erbij is enz.

 70.   
  ChielB's avatar

  Pumbajeffrey schreef, "Ik kan niet echt technische reviews schrijven. Wat ik wel kan is schrijven vanuit mijn eigen beleving. Een ‘schrijversfout’ die ik dan wel maak is veel in de Ik vorm schrijven. mochten jullie dat niet erg vinden dan wil ik wel een stukje insturen. als ik mijn schrijfstijl moet omschrijven dan is het waarschijnlijk in de vorm van een ‘column’.

  Groetjes!"

  Technische reviews zijn vaak erg saai, het is de kunst ook om over ervaringen te schrijven zonder steeds “ik” te gebruiken. Ik zou zeggen, stuur gerust wat op. 🙂

 71.   
  Majo's avatar

  Mochten er overigens nog mensen zijn die goed om kunnen gaan met Photoshop en zin hebben om wat kleine, losse dingetjes te doen, stuur dan gerust een PM-etje. 🙂

 72.   
  Badguy1945's avatar

  Ook maar eens een mailtje gestuurd, het proberen waard.

 73.   
  Th3 Click3r's avatar

  GamerGames schreef, "Ik wil wel crew lid worden! Mag ik al??? Ben 13 😀
  Zou ik een photoshop optie mogen doen? Ik wil wel foto’s insturen als ik dan kans maak 8) En GN films willen bewerken."

  Voor onze gezellige crew zijn we op zoek naar gemotiveerde redacteuren (m/v), van minimaal zestien jaar oud, met een goede beheersing van de Nederlandse taal.

  Ik zou zeggen lees is een keer wat goed door voordat je een gat in het dak springt 😀

  Zoiezo is dat al een minpunt… je leest niet eens… 🙄

 74.   
  Joost de Vries's avatar

  Majo schreef, "

  ”RidvanDuzey” schreef, "[quote=”GamerGames”].."

  Je moet minimaal zestien jaar oud zijn 😉 "

  Als je voor design solliciteert, dan is het niet per se nodig om minimaal 16 te zijn. Het belangrijkste is dat je goed om kunt gaan met Photoshop 🙂

  [/quote]

  Jij mag ook wel iets beter lezen hoor 8)

 75.   
  nanathan's avatar

  eerst nog een week een half exames en dan maak ik mn CV

 76.   
  ChielB's avatar

  We staan altijd open voor goede krachten, dus ook al ben je wat later… schroom je niet om alsnog een sollicitatie door te mailen. 🙂

 77.   
  M..enn0's avatar

  Ik heb me aangemeld. Ben zestien en heb al veel ervaring met schrijven.Ik schrijf namelijk veel columns op een andere site waar ik ook moderator ben. Hoop dat ik word aangenomen.

  Nog een vraag: Maakt het eigenlijk uit of je actief bent of niet? ik ben bijvoorbeeld niet zo actief in reacties posten, maakt dat wat uit?

 78.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  dingen op de computer maken is meer mijn ding dan ze beschrijven kan ook niet anders met een 5 1/2 voor nederlands 😥

 79.   
  Majo's avatar

  Intermenno schreef, "Ik heb me aangemeld. Ben zestien en heb al veel ervaring met schrijven.Ik schrijf namelijk veel columns op een andere site waar ik ook moderator ben. Hoop dat ik word aangenomen.

  Nog een vraag: Maakt het eigenlijk uit of je actief bent of niet? ik ben bijvoorbeeld niet zo actief in reacties posten, maakt dat wat uit?"

  Of je heel actief bent maakt niet uit. Veel van de nieuwe crewmembers zijn nog niet zo heel actief op GN. 🙂

 80.   
  RidvanDuzey's avatar

  Joost de Vries schreef, "

  ”Majo” schreef, "[quote=”RidvanDuzey”].."

  Als je voor design solliciteert, dan is het niet per se nodig om minimaal 16 te zijn. Het belangrijkste is dat je goed om kunt gaan met Photoshop 🙂

  "

  Jij mag ook wel iets beter lezen hoor 8) [/quote]

  Is dit gericht naar mij ? Zo ja, een dubbele reactie om aan te geven dat ik het fout had gelezen is niet nodig 😉

 81.   
  obi_wan383's avatar

  Het spijtige is dat ik nu te druk bezig ben met mijn examens, als het mogelijk is, kan ik binnen een week of twee nog een mailtje sturen?

 82.   
  Majo's avatar

  ”obi_wan383″ schreef, "Het spijtige is dat ik nu te druk bezig ben met mijn examens, als het mogelijk is, kan ik binnen een week of twee nog een mailtje sturen? "

  Ja hoor, je kunt ons in principe altijd mailen als je interesse hebt in een plaatsje bij de GN-crew.

 83.   
  Kpyne's avatar

  Dang, goeie kans, ik schrijf reviews, maar ik ben weer s te jong… Uitzonderingen, anyone? 😛