THQ heeft al plannen voor Homefront 2

De nabije-toekomst shooter Homefront laat nog wel even op zich wachten, maar tijdens een recent gesprek met investeerders liet THQ’s Danny Bilson weten dat men grote plannen heeft met de franchise:

    “It’s the beginning of a story. We’re going to tell this like a serial, with cliff-hangers. And then we intend to continue the story in [downloadable content], until we go to Homefront 2.”

De setting van Homefront, met een Amerika onder vuur, kennen we al uit Modern Warfare 2 en volgend jaar mag Homefront de strijd aangaan met het vandaag onthulde Medal of Honor. In 2010 komen liefhebbers van shooters in elk geval weer uitgebreid aan hun trekken.

Homefront speelt zich twintig jaar in de toekomst af, een tijd waarin Noord-Korea de Verenigde Staten bezet. Als speler leid je het verzet tegen de bezetting en mag je strijden om van de Verenigde Staten weer een vrij land te maken. Deze keer moeten de Amerikanen dus in hun eigen achtertuin vechten om de Noord-Koreanen te verdrijven.

Verwacht in Homefront een mix van diepgaande, first-person verhaallijnen en heftige acties met diverse wapens uit de nabije toekomst, zoals prototype drone-wapens en vele andere innovaties naast de gebruikelijke geweren, RPG’s, tanks, vliegtuigen en 4×4’s. Naast de verhalende singleplayer campaign bevat Homefront ook een uitgebreide multiplayer component die de snelheid van games als Call of Duty koppelt aan de omvang van spellen als Frontlines: Fuel of War.

Homefront komt in 2010 uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Selective93's avatar

    Hij klinkt redelijk vet maar ik ben toch bang voor een flop. Waarom?
    Je kan schijnbaar erg veel doen –> Mercenaries 2.

  2.   
    Aftermath's avatar

    hmm ik vond mercs2 en Frontlines: Fuel of War allebei flops maarja das mijn mening

  3.   
    b00m666's avatar

    homefront??

    zal deel 1 is ff bekijken

  4.   
    Boxer's avatar

    naar mijn mening kunnen ze beter Relic de opdracht geven om CoH2 te ontwikkelen

  5.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Freedom Fighters anyone? Maar toen waren het de Russen 😉