Betere servers voor Xbox 360-versie Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2 is inmiddels te spelen op de PC en Xbox 360, maar de versie voor de console kende nogal wat opstartproblemen. Spelers maakten uitgebreid melding van lag en daar kon ontwikkelaar Valve natuurlijk niet mee leven. In een recente verklaring heeft men gemeld dat er veel verbeteringen zijn doorgevoerd. Een blogpost verklaarde:

  “We have upgraded our network infrastructure to better accommodate the huge response to L4D2. 360 players will now have lag-free servers. We’ve also added more dedicated servers.”


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen nieuwe speciale geïnfecteerden, zoals de Charger, de Jockey en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode en zelfs Scavenge Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  jeujj:D fijn voor die mensen. l4d2 is namelijk awsome 🙂

 2.   
  hendrikdejager's avatar

  Mooi zo

 3.   
  Daffy's avatar

  Zou fijn zijn als ze dat ook voor de Pc zouden doen want ik heb namelijk veel lag bij dat spel

 4.   
  Vardozo's avatar

  Mooi!!!