Left 4 Dead-ontwikkelaar zoekt personeel voor ‘wereldwijd bekende franchise’

Vorige maand werd het einde van Evolve aankondigd, nadat ontwikkelaar Turtle Rock eerder al stopte met de ontwikkeling van het free-to-play Evolve: Phase 2. Een van de vragen die dat feit oproept, is natuurlijk waar de studio nu aan werkt. Nu blijkt dat het zomaar zou kunnen gaan om een vervolg in de Left 4 Dead-franchise.

Een recente vacature van Turtle Rock Studios kondigt het bedrijf aan een senior level designer te zoeken voor een nog onaangekondigde AAA-game. De gezochte kandidaat beschikt over kennis van moderne FPS-engines en aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van competitieve first-person shooters, alsook first-person actiegames. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat de nieuwe game zich in deze genres zal begeven.


In 2016 zei Turtle Rock te werken aan een free-to-play FPS-game met co-op, maar in deze vacature wordt gesproken van een AAA-game, en die zijn meestal natuurlijk niet gratis. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat het gratis spel niet meer in ontwikkeling is.

Maar de vraag is waar het hier wél om gaat: gaat de ontwikkelaar door op zijn uiterst goed ontvangen Left 4 Dead-serie, of heeft de studio de rechten van een andere franchise gekregen? Alleen de toekomst zal het leren.

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Half Life 3 Battle Royale?

  2.   
    tranceguy's avatar

    Fuck die shit!