Nieuwe DLC op komst voor Fight Night: Round 4

Electronic Arts is met het nieuws op de proppen gekomen dat er weldra nieuwe downloadable content beschikbaar zal zijn voor Fight Night: Round 4. Zoals vorige maand zal de DLC wederom enkele nieuwe boksers aan het spel toevoegen. Zo kunnen we aan de slag met Bernard Hopkins, Sonny Liston en Evander Holyfield. Niet enkel nieuwe boksers maar ook twee nieuwe speelmodi, Old School Rules en Ring Rivalries. In deze laatste zullen we een twintigtal bokswedstrijden kunnen spelen die bestempeld worden als ‘historisch’.

De DLC zal 800 Microsoft Points voor de Xbox360 en $9,99 gaan kosten op het PlayStation Network. Momenteel hebben we nog geen Europese kostprijs binnengekregen, verwacht wordt wel dat hij in de buurt van de Amerikaanse zal liggen. Verder kondigde Electronic Arts vandaag een prijsdaling in Noord-Amerika aan, Fight Night: Round 4 zal er nu $39,99 kosten ipv. $49,99.


Fight Night: Round 4 is voorzien van een verbeterde gameplay engine en nieuwe, physics-based animaties, waarmee nog meer variatie mogelijk is tijdens de gevechten. Gebruik een verwoestend arsenaal aan stoten, blocks en voetenwerk in de ring.

Lees meer over Fight Night: Round 4 in onze review!

Fight Night: Round 4 is verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    LouisvanGaal's avatar

    jullie moet zker de review kijken:)

  2.   
    b00m666's avatar

    Mystery Man schreef, "jullie moet zker de review kijken:)"

    khou nie van vecht games als er nou sgieten in was dam had je me