Fight Night: Round 4 krijgt volgende maand nieuwe boksers

Volgende maand verschijnt er nieuwe downloadable content voor Fight Night: Round 4 en deze voegt een aantal nieuwe boksers toe. De DLC bevat allereerst de broertjes Vitali en Wladimir Klitschko. Wladimir is momenteel in het bezit van de IBF, WBO, IBO en Ring Magazine world heavyweight titels en Vitali is de regerende WBC heavyweight kampioen. Daarnaast voegt de DLC ook Oscar “The Golden Boy” De La Hoya toe, de best verdienende bokser ooit, en verder krijg je de beschikking over alternatieve versies van George Foreman en James Toney.

De DLC kost 800 Microsoft Points of €9,99 via het PlayStation Network en wordt in september verwacht. Rond die tijd zal men ook een gratis update uitbrengen, waarmee het mogelijk zal zijn om stoten uit te delen met de actieknoppen van je controller. Goed nieuws dus voor iedereen die liever niet afhankelijk is van de rechter analoge stick, ook al waren wij daar best over te spreken in onze review.

Fight Night: Round 4 is voorzien van een verbeterde gameplay engine en nieuwe, physics-based animaties, waarmee nog meer variatie mogelijk is tijdens de gevechten. Gebruik een verwoestend arsenaal aan stoten, blocks en voetenwerk in de ring.

Lees meer over Fight Night: Round 4 in onze review!

Fight Night: Round 4 is verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    amine98324's avatar

    zekers kopen

  2.   
    bugatti's avatar

    gewoon kopen die handel