Nieuwe demo Fight Night: Round 4 op Xbox LIVE

Volgende maand wordt Fight Night: Round 4 niet alleen voorzien van een betaald pakket met enkele nieuwe boksers, maar ook krijgt de game een gratis update, waarmee het mogelijk zal zijn om stoten uit te delen met de actieknoppen van je controller. Goed nieuws dus voor iedereen die liever niet afhankelijk is van de rechter analoge stick, ook al waren wij daar best over te spreken in onze review.

Om deze nieuwe manier van besturen uit te proberen, heeft Electronic Arts een nieuwe demo van de game op Xbox LIVE uitgebracht. De demo is 787MB groot en laat je vechten met Mike Tyson, Muhammed Ali, Ricky Hatton en Manny Pacquiao.

Fight Night: Round 4 is voorzien van een verbeterde gameplay engine en nieuwe, physics-based animaties, waarmee nog meer variatie mogelijk is tijdens de gevechten. Gebruik een verwoestend arsenaal aan stoten, blocks en voetenwerk in de ring.

Lees meer over Fight Night: Round 4 in onze review!

Fight Night: Round 4 is verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  kep de hele game al

  tis egt een dikke aanrader:D

 2.   
  Mandamo's avatar

  Mooi, misschien dat ik hem nu ga kopen! Maar eerst even uitproberen!

 3.   
  -050- Critical's avatar

  deze is focking gruwelijk. vooral eerst een paar vette combinaties geven en als je dan dichtbij je tegenstander bent snel even een illegal punch uitdelen en dan hopen dat niemand het ziet 😛