Gears of War 2 viert Halloween met Double XP Weekend

Er is weer goed nieuws voor alle liefhebbers van de Gears of War 2 multiplayer, want Epic Games houdt dit weekend weer een Double XP Weekend voor de game ter ere van Halloween. Vanaf vrijdagmiddag verdien je twee keer zoveel XP in de competitieve multiplayer en Horde, terwijl het winnende team nog een extra bonus krijgt.

Om in de Halloween-stemming te blijven maakt Epic Games de Horde spelmodus nog wat spannender. Tijdens het Double XP Weekend kan namelijk elke wave een groep Grinders, Butchers, Flame Boomers en Boomshot Boomers bevatten die allemaal tegelijkertijd aanvallen. Daarnaast bestaan de waves 10, 20, 30, 40 en 50 uitsluitend uit Boomers.

Voor wat extra spanning kom je dit weekend geen Maulers tegen, de Boomers die exploding flail en schild hebben. Epic wil niet dat je straks tijdens de gigantische Boomer-slachtpartij gemakkelijk gebruik kunt maken van schilden om de Boomers te blokkeren. Dus als de map zelf geen schild heeft, sta je er toch echt alleen voor dit weekend.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  FioranoJC's avatar

  Hoebedoel je ze zijn bang dat gow anders niet gespeeld gaat worden vanwege cod mw2 ๐Ÿ˜†

 2.   
  UncreatedKoen's avatar

  hahhha chill
  ga zeker mee doen
  ookal ben ik al eig level 100 maar oke:P
  gears 2 blijft top game!!

 3.   
  gebruiker50081's avatar

  He heb ik net gears of war 1, kmoet deze toch maar is gaan aanschaffen ๐Ÿ˜›

 4.   
  delta62's avatar

  Erg leuke game alleen mijne is stuk ๐Ÿ™

 5.   
  LouisvanGaal's avatar

  moet je nieuw halen kosten nu niet meer zo duur:P