Scavenge Mode onthuld voor Left 4 Dead 2

Nog een dikke maand en dan kunnen we weer eens aan de slag in het aanstormende zombie-festijn genaamd Left 4 Dead 2. Vandaag mag ontwikkelaar Valve ons wederom verblijden met wat nieuws omtrent deze game, want het bedrijf heeft officieel de Scavenge Mode onthuld.

Deze modus, geschikt voor maximaal 8 spelers, zet de vier Survivors tegenover diverse Infected, waarbij het doel is om als Survivor zo snel als mogelijk de generatoren die verspreid zijn over de map te vullen met benzine, iets dat de Infected natuurlijk moeten voorkomen.

Bij het succesvol overbrengen van benzine wordt de tijd verlengd en is het doel dus om zo lang als mogelijk dit vol te houden. Zijn alle Survivors daarentegen het hoekje om of loopt de tijd af, dan komen de Infected als winnaar uit de bus.


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen nieuwe speciale geïnfecteerden, zoals de Charger, de Jockey en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode en zelfs Scavenge Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 november voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Maffia173's avatar

  Apart, lijkt me wel grappig om te doen

 2.   
  GameAC's avatar

  Klinkt saai.

 3.   
  Jonah's avatar

  GameAC schreef, "Klinkt saai."

  Vertrouw me, als je achterna gezeten wordt door een horde aan Red Bull-verslaafde geïnfecteerden met als doel om jou anaal uit te wonen, dan wordt het een interessant spel. 😛

 4.   
  b00m666's avatar

  ik weet waarom ze de demo op 28 oktober release ….. net 3 dagen voor halloween XD

 5.   
  Maffia173's avatar

  Maar zit er een vrouwelijke boomer in? dacht dat ik dat in een van die filmpjes zag.

 6.   
  Jonah's avatar

  ”Maffia173″ schreef, "Maar zit er een vrouwelijke boomer in? dacht dat ik dat in een van die filmpjes zag."

  Klopt, dat zag ik inderdaad ook. Bij deze bevestigd dus. 8)

 7.   
  GameAC's avatar

  Jonah schreef, "

  ”GameAC” schreef, "Klinkt saai."

  Vertrouw me, als je achterna gezeten wordt door een horde aan Red Bull-verslaafde geïnfecteerden met als doel om jou anaal uit te wonen, dan wordt het een interessant spel. 😛 "

  Niet de game (die ga ik kopen) maar de modus. Relatief saai moet ik dan zeggen.

 8.   
  Jonah's avatar

  GameAC schreef, "

  Niet de game (die ga ik kopen) maar de modus. Relatief saai moet ik dan zeggen."

  Dat kan ik me in dit geval best wel voorstellen.

 9.   
  The Beaver's avatar

  De eerste Left 4 Dead was gieren brullen, zeker samen de campagnes doen, de autoalarmen extra af laten gaan zodat mijn medespeler werd overspoeld door zombies en ik me vaak ergens opsloot, Haha geweldig kan niet wachten op deze deel,! 😀