Ratchet & Clank: A Crack In Time krijgt een collectors edition in Europa


Hoewel Europa heel veel games pas als laatste in de winkels heeft liggen, hebben we soms wel eens geluk. Zo ook deze keer, want we krijgen namelijk van Ratchet & Clank: A Crack In Time een collectors edition.

Het is volgens het European Playstation Blog geen gereedschapskist, zoals eerst werd gespeculeerd, maar wel een 3D cover, een artbook, en een PSN voucher voor een speciale in-game map. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in het hoesje, Sony heeft een video uitgebracht hoe deze eruit ziet. Deze zie je hieronder.


Ratchet & Clank: A Crack in Time geeft antwoord op een aantal van de grootste vragen die fans van de franchise hebben. Ratchet ontdekt dat de kwade Dr. Nefarious achter de verdwijning van zijn trouwe robot Clank zit en hij gaat snel op zoek om zijn vriend te redden. Onderweg ontdekken zowel Ratchet als Clank de waarheid achter hun bestaan en wordt ook duidelijk wat hun ultieme lotsbestemming is. Terwijl het duo steeds dichter bij een hereniging komt, moeten ze zichzelf een belangrijk iets afvragen: ligt hun lot bij elkaar of is het tijd dat ze voor altijd zonder elkaar verder gaan. Verwacht verder weer prachtige graphics, zowel nieuwe als bekende slechteriken en veel nieuwe wapens en vaardigheden.

Ratchet & Clank: A Crack in Time verschijnt in de herfst voor de PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Leuke cover 😛

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    die moet ik hebben.