Nintendo Wii-versie Modern Warfare 2 alsnog mogelijk

Het is nog maar net twee weken geleden dat ontwikkelaar Treyarch bekend heeft gemaakt dat de Nintendo Wii eind dit jaar voorzien zal worden van Call of Duty: Modern Warfare, maar dat weerhoudt uitgever Activision er niet van om ons alvast warm te maken voor een Nintendo Wii-versie van Modern Warfare 2.

Een woordvoerder van het bedrijf wist namelijk te verklaren dat de komst van een zojuist genoemde versie afhangt van de verkopen van Call of Duty: Modern Warfare voor de Nintendo Wii, wat zeker een goed vooruitzicht betekent, aangezien de eerder verschenen Nintendo Wii-versie van Call of Duty: World at War uiteindelijk goed verkocht heeft.


Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Lees hier de review van Call of Duty 4: Modern Warfare.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360. Een Wii-versie van deze game verschijnt eind dit jaar voor de Nintendo Wii.

  1.   
    Verbeemen's avatar

    ik ga toch voor de pc versie

  2.   
    ckerigon's avatar

    Ik weet niet de Wii versie lijkt me wel tof, maar ik wacht toch op een review eerst.

  3.   
    mazterman's avatar

    xbox360 of de PS3 altijd beter voor een goeie schooter dan PC en dat geld helemaal voor de Wii slechtere console voor een schooter ken ik niet ..

  4.   
    anilcan96's avatar

    ik denk niet dat die op de Wii zo goed zou zijn als de pc, ps3 en xbox 360.