Remedy: Alan Wake is klaar, nu druk met perfectioneren

Het ziet er naar uit dat Alan Wake goed op schema ligt om in de lente van 2010 voor de Xbox 360 te verschijnen. Ontwikkelaar Remedy heeft namelijk tijdens een interview laten weten dat de game “klaar” is en dat men nu druk bezig is met het perfectioneren. De inhoud is dus gereed en de komende maanden zal men gaan vullen met het verhelpen van bugs en het verdere tweaken van de game.

Na veel uitstel zal Alan Wake dan toch over enkele maanden het licht gaan zien…

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Lees meer over Alan Wake in onze uitgebreide E3-preview!

Alan Wake zal in de lente van 2010 verschijnen voor de Xbox 360. Een PC-versie verschijnt mogelijk later nog.

 1.   
  De Joeri's avatar

  *kwijl*

  Dit is een must have voor mij!!

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Hebbe voor PC ๐Ÿ˜›

 3.   
  MarijnPF's avatar

  Nou, daar hebben we lang op gewacht. ๐Ÿ˜›

 4.   
  Neolite's avatar

  Bij een game als Alan Wake is een lange periode van testen en bugvrijmaken wel nodig. Kijk maar naar ArmA II, daar hebben ze er overduidelijk veel minder tijd aan besteedt. Het zou zeer jammer zijn als een game als Alan Wake veel bugs zou bevatten. ๐Ÿ˜‰