Left 4 Dead 2 Fairgrounds campaign onthuld

Tijdens de laatste aflevering van GameTrailers TV waren de heren van Valve aanwezig om over hun nieuwe games te praten. Zo kwam de pas onthulde downloadable content Crash Course voor Left 4 Dead aan bod, maar ook werd een geheel nieuwe campaign voor Left 4 Dead 2 onthuld, genaamd Fairgrounds.

In onderstaande trailer kun je de beelden van deze campaign bekijken. Voor de volledige aflevering van GameTrailers TV, inclusief vragen en antwoorden omtrent de mogelijke ontwikkeling van Half-Life 2: Episode Three, Portal 2 en Valve’s plannen voor motion controllers, kan je hier terecht.


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen twee nieuwe speciale geïnfecteerden: de Charger en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Menyz0r's avatar

  😮 Maar de meeste mensen zijn ook niet bang dat L4d niet meer gesupport word maar dat er een split in communitie komt,, de helft blijf zowat l4d spelen en de helft blijft l4d2 spelen 😕

 2.   
  Maffia173's avatar

  Left 4 Dead 2 ziet er leuk uit, de rest vond ik niet boeiend

 3.   
  Bello 2185's avatar

  Ziet er vet uit! 🙂

 4.   
  /DareDevil's avatar

  Menyz0r schreef, " 😮 Maar de meeste mensen zijn ook niet bang dat L4d niet meer gesupport word maar dat er een split in communitie komt,, de helft blijf zowat l4d spelen en de helft blijft l4d2 spelen 😕 "

  De DLC van L4D 1 komt er al aan. 🙂

 5.   
  Menyz0r's avatar

  /DareDevil schreef, "

  ”Menyz0r” schreef, " 😮 Maar de meeste mensen zijn ook niet bang dat L4d niet meer gesupport word maar dat er een split in communitie komt,, de helft blijf zowat l4d spelen en de helft blijft l4d2 spelen 😕 "

  De DLC van L4D 1 komt er al aan. 🙂 "

  ja weet ik ,, daar ben ik wel blij om 🙂

 6.   
  craz's avatar

  Menyz0r schreef, "

  ”/DareDevil” schreef, "[quote=”Menyz0r”].."

  De DLC van L4D 1 komt er al aan. 🙂 "

  ja weet ik ,, daar ben ik wel blij om :)[/quote]

  sowieso gaan ze left4dead 1 niet vergeten:wink:

  dat hebben ze zelf gezegd 🙂

 7.   
  Thazero's avatar

  Ze moeten toch wat zeggen om het goed te praten.

 8.   
  Broodbeleg's avatar

  De DLC van L4D1 bestaat uit iets dat ze eigenlijk al in de release wilde doen. Dit hebben ze toch maar niet gedaan en nu toch maar weer wel. Krijg je welgeteld 2(!!!) levels erbij. Reken je survivalmode er ook bij dan zijn het er wel 4!

 9.   
  b00m666's avatar

  je ken tog l4d 1 en 2 spelen duh nixte split community