Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Guitar Hero 5 Avatar Trailer

Guitar Hero 5 is net zoals Guitar Hero: World Tour een bandgame, maar deze keer is het ook mogelijk om in verschillende bezettingen te spelen: drie gitaristen en een zanger, twee drummers en twee gitaristen of zelfs vier zangers, allerlei combinaties zijn mogelijk. De game is een stuk toegankelijker geworden om even snel met wat vrienden te spelen. Ontwikkelaar Neversoft heeft namelijk Party Play toegevoegd, waarbij mensen vrij in en uit een nummer kunnen stappen.

Daarnaast is de competitieve multiplayer uitgebreid met de RockFest modus, waarbij spelers kunnen strijden in vijf verschillende modi. Verder is ook de Music Studio uit World Tour verbeterd en er zijn diverse uitdagingen waarbij je nummers op een speciale manier moet uitvoeren. De tracklist bestaat uit meer dan 85 bands, variërend van The Rolling Stones en Bob Dylan tot Santana en Kings of Leon.

Guitar Hero 5 wordt in september verwacht voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii. In deze nieuwe trailer zien we hoe de Xbox Live Avatars de pannen van het dak rocken.

 1.   
  delta62's avatar

  Fifa ’98?

 2.   
  Serg1337's avatar

  haha, ziet er best grappig uit 😆

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  ”delta62″ schreef, "Fifa ’98?"

  YEP 😆

  http://www.youtube.com/watch?v=wl5YnxRRh7w&feature=related

 4.   
  Infector's avatar

  Jeej!! Eindelijk eens me belachelijke avatar die op gitaar speelt xD

 5.   
  VkraM16's avatar

  Damn ,ziet er lollig uit 😀