Demo Guitar Hero 5 op Xbox LIVE

Het zijn weer muzikale tijden momenteel, want onlangs zijn de bekende Rock Band en Guitar Hero-series uitgebreid met een nieuw deel in de vorm van The Beatles: Rock Band en Guitar Hero 5. Laatstgenoemde game is nu ook in demo-vorm op Xbox LIVE verschenen, zodat je eens kunt proberen of dit vijfde deel misschien wat voor jou is. In de demo kan je aan de slag met drie nummers in de geheel nieuwe Part-Play modus.


Guitar Hero 5 is net zoals Guitar Hero: World Tour een bandgame, maar deze keer is het ook mogelijk om in verschillende bezettingen te spelen: drie gitaristen en een zanger, twee drummers en twee gitaristen of zelfs vier zangers, allerlei combinaties zijn mogelijk. De game is een stuk toegankelijker geworden om even snel met wat vrienden te spelen. Ontwikkelaar Neversoft heeft namelijk Party Play toegevoegd, waarbij mensen vrij in en uit een nummer kunnen stappen.

Daarnaast is de competitieve multiplayer uitgebreid met de RockFest modus, waarbij spelers kunnen strijden in vijf verschillende modi. Verder is ook de Music Studio uit World Tour verbeterd en er zijn diverse uitdagingen waarbij je nummers op een speciale manier moet uitvoeren. De tracklist bestaat uit meer dan 85 bands, variërend van The Rolling Stones en Bob Dylan tot Santana en Kings of Leon.

Lees meer over Guitar Hero 5 in onze rockende review!

Guitar Hero 5 is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

 1.   
  MauriceV's avatar

  Die ga ik zometeen dan maar even downloaden 🙂

 2.   
  delta62's avatar

  Welke nummers??

 3.   
  Defqon's avatar

  Deze demo heb ik denk ik vandaag al gespeeld.

 4.   
  gragon3's avatar

  komt ie ook niet naar PS3? want de Aerosmith demo begint te vervelen

 5.   
  JokerDonny's avatar

  Een beetje laat en van mij hoeft het niet naar de PS3 te komen want ik heb hem al 😛

 6.   
  GameAC's avatar

  ”gragon3″ schreef, "komt ie ook niet naar PS3? want de Aerosmith demo begint te vervelen"

  Waarschijnlijk niet, de Smash Hits (of Greatest Hits) demo kwam ook alleen naar XBL.