Platinum Games: Geen DLC in de planning voor Bayonetta

Ontwikkelaar Platinum Games, onder andere bekend van MadWorld, heeft tijdens een bijeenkomst laten weten dat deze geen plannen heeft om downloadable content uit te brengen voor hun brute actie-game Bayonetta. De reden die het bedrijf hiervoor opgaf is simpelweg omdat de game wordt verscheept met alles wat je wilt.

  “The game ships with everything you want.”
Bayonetta logo

Bayonetta is een actievolle game van de bedenker van Devil May Cry. In de game speel je met de gelijknamige heks Bayonetta, waarbij je het op moet nemen tegen engelen en andere hemelse wezens. In diverse prachtige omgevingen zul je strijd moeten leveren, al wil ontwikkelaar Platinum Games nog niet teveel onthullen hierover. Bayonetta kan flink van zich afknallen, want ze heeft naast twee stevige guns in haar handen ook nog eens twee schietijzers in haar schoenen. Daarnaast kent de game ook diverse brute finishing moves.

Bayonetta verschijnt medio 2010 voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Rrm's avatar

  geen DLC is toch goed? Als er tegenwoordig DLC bij een spel zit, dan zijn het gewoon dingen die ze van het originele idee voor het spel hebben afgehaald. In feite betaal je dus een spel dat niet compleet is, en moet je dan bijbetalen… geen goed idee vindt ik.

 2.   
  martijn901's avatar

  hier ben ik blij mee heb het nooit zo op DLC moet ik weer betalen voor iets dat ik vind dat gratis hord te zijn. en ik heb een ps3 maar een creditkaart dus bij deze game ga ik dan niets missen omdat ik het los moet kopen