Retailers vermelden bundel met Bayonetta en Vanquish voor PS4 en Xbox One

Diverse Oost-Europese retailers hebben in hun webshop melding gemaakt van een speciale SEGA-bundel. Om precies te zijn een bundel van Bayonetta en Vanquish. Beide games verschenen niet al te lang geleden nog voor de pc en blijkbaar ziet men er ook wel wat in om de twee titels samen ook nog uit te brengen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Naast deze bundel doet ook het gerucht de ronde dat we een HD-remake kunnen verwachten van Shenmue en Shenmue 2. Er wordt al vele jaren gesproken over een remaster of nieuwe release in HD van beide games, maar concreet is het nooit geworden. Mede dankzij het recente succes van Shenmue 3 op Kickstarter, lijkt het een prima moment om beide voorgangers nog eens naar een groot publiek te brengen. Shenmue 3 is zelfs het meest succesvolle gameproject op Kickstarter in termen van financiering. De release van dit derde deel zou ergens in 2018 moeten zijn.

Wanneer we de twee bundels mogen verwachten, is nog niet bekend. Eerst zal SEGA nog met een formele onthulling naar buiten moeten komen, maar het lijkt nu slechts een kwestie van dagen…

  1.   
    JustB's avatar

    Wat zou dat vet zijn…Shenmue 1 & 2 op de PS4! 😀

  2.   
    mmx's avatar

    Interesante ontwikkeling 🙄