Uitbreiding Age of Conan wordt binnenkort onthuld

Goed nieuws voor de fervente MMO-gamers onder ons, want ontwikkelaar Funcom heeft laten weten dat deze van plan is om op de GamesCom van 19 t/m 23 augustus een nieuwe uitbreiding voor Age of Conan te onthullen.

Verdere details of een mogelijke releasedatum wilde de ontwikkelaar niet geven, maar volgens de woordvoerder van het bedrijf mogen we mooie dingen verwachten. Wellicht dus een mooie gelegenheid om maar weer alvast Age of Conan op te starten.

Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Lees meer over Age of Conan in onze review!

  1.   
    PRO Uzumyo's avatar

    heb gehoord dat de communtie daa rleeg loopt ? micshein brengt dit weer leven in de brouwerij of ze moeten het gewoon gratis maken