Nieuwe wervingsinitiatieven Age of Conan

Ontwikkelaar Funcom van Age of Conan heeft te kennen gegeven dat er komende tijd nieuwe initiatieven gelanceerd zullen worden om meer abonnees te trekken naar de MMO en vooral om die abonnees langer vast te houden.Woordvoerder Erling Ellingson van Funcom lichtte toe:

  “This is something we wanted to do to try and get more people over on longer term subscriptions. We also have a few other initiatives we want to realise to bring people over on longer subscription times, but we’re not ready to reveal that just yet.”

Om te beginnen zijn de tarieven voor drie, zes en twaalf maanden speeltijd omlaag gegaan met respectievelijk 20, 30 en 45 procent. Verder komen er met de nieuwste patch een aantal features mee zoals de Veteran Points (VP), die het voor abonnees interessanter moet maken om lang te blijven spelen. VP’s worden verdiend door het kopen van speeltijd. Vervolgens zijn de punten in te wisselen tegen handige en leuke extra’s variërend van een borstvergroting tot een snellere mount of een grotere rugzak.

Verder in de patch te vinden zijn een high level dungeon genaamd The Iron Tower en seizoenscontent met betrekking tot Halloween. Dat laatste bestaat uit twee solo quests en een team quests die leuke items opleveren. Klik voor meer informatie op Veteran Points, The Iron Tower of Halloween content.

Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Meer weten over Age of Conan? Lees dan onze review.

Age of Conan: Hyborian Adventures is inmiddels verschenen voor de PC. Naar verwachting zal Age of Conan in 2010 op de Xbox 360 verschijnen.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Een borstvergroting als je meer speeltijd koopt? ze worden wel erg desperate daarzo volgens mij =/

 2.   
  7lotus94's avatar

  WoKingNL schreef, "Een borstvergroting als je meer speeltijd koopt? ze worden wel erg desperate daarzo volgens mij =/"

  Ik geloof dat geld voor in het spel, zou toch wat zijn als je zo aan een borstvergroting kan komen 😛

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Ja ik snap wel voor in het spel 😛 maar alsnog dan worden ze nogal desperate om zoiets te geven 🙄