Left 4 Dead 2 ontvangt nu al meer pre-orders dan origineel

Het lijkt erop dat er, ondanks de Left 4 Dead 2 boycotgroep, meer dan genoeg fans zijn die eind dit jaar direct aan de slag willen met Left 4 Dead 2, aangezien Valve heeft bekendgemaakt dat men nu al meer dan twee keer zoveel pre-orders heeft ontvangen als het origineel.

  “Our pre-orders are currently double what they were for Left 4 Dead 1 at this point in time away from launch. We’re like 20 weeks out or something like that. We’re seeing great enthusiasm from retailers, from EA, [and] the press called it multiplayer game of E3.”


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen twee nieuwe speciale geïnfecteerden: de Charger en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Toch wel logisch, aangezien L4D nu al een bekende naam is itt bij de release van het origineel. 🙂

 2.   
  Tha Destiny's avatar

  L4D 1 was ook zwaar onderschat imo veel mensen dachten dat het niet heel goed zou worden, maar toen was daar de demo en bleek de game retevet te zijn xD