Twee nieuwe Tingle-games op komst

Voor de fans van onze grote vriend Tingle is er goed nieuws. Nintendo is namelijk bezig met twee nieuwe Tingle-games en het gaat om een DS-game en een DSiWare-game. In Color Changing Tingle’s Love Balloon Trip staan vrouwen centraal. Verder is er nog niks bekend gemaakt over deze game.

De DSiWare-titel draagt de naam Too Much Tingle Pack en het is een pakket met mini- applicaties als een rekenmachine, stopwatch en kleine spelletjes als een toekomstvoorspellende game. Het Too Much Tingle Pack is vanaf dit moment te verkrijgen. Een releasedatum voor Color Changing Tingle’s Love Balloon Trip is nog niet bekend.
[SCREENSHOTS]

 1.   
  Kilerden's avatar

  nog nooit van gehoord.

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Dat is toch die rare elf/kabouter ofzo uit Zelda toch? Volgens mij had die tijden terug al zo’n game Freshly Picked Rose Rupee Land ofzo, heel bizar maar blijkbaar zijn er liefhebbers voor. 😛

 3.   
  PixelShooter's avatar

  Kilerden schreef, "nog nooit van gehoord."

  Me neither..

 4.   
  Tadao's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Dat is toch die rare elf/kabouter ofzo uit Zelda toch? Volgens mij had die tijden terug al zo’n game Freshly Picked Rose Rupee Land ofzo, heel bizar maar blijkbaar zijn er liefhebbers voor. 😛 "

  yep,in majora’s mask da vage gastje aan de ballon