Eerste downloadable content voor Empire: Total War te koop

Ontwikkelaar Creative Assembly en uitgever SEGA hebben de eerste betaalde downloadable content voor Empire: Total War uitgegeven. De DLC voegt veertien nieuwe elite troepen aan het spel toe. Zo zijn de Swiss Guards nieuw bij de Fransen en kunnen de Spanjaarden met de nieuwe Walloon Guards aan de gang. De DLC kost €2.50 en is via Steam te koop.


Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze uitgebreide review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  joramovic's avatar

  Is er ooit ergens vermeld dat je er voor zou moeten betalen, want dat wist ik niet.
  2.5 euro is nu geen onoverkomelijk bedrag maar ik ga het toch niet kopen.

 2.   
  obi_wan383's avatar

  2.50 euro is een zeer eigenaardig bedrag… Ik vind het nogal stom om hier je kredietkaart voor boven te halen.

 3.   
  M@tthijs's avatar

  Waar slaat dit nou op 😕 Ze zeiden eerst dat het gratis was

 4.   
  Cirdan's avatar

  dat dacht ik dus ook… die 14 units boeit me dan ook niet meer dan.

 5.   
  Ivvo's avatar

  Idd, het zou gratis zijn 👿 laat dan maar, ik heb geen zin om er extra voor te betalen. Ik moet het eerst maar eens wat meer gaan doen.