Empire: Total War Elite Units of the East nu te downloaden via Steam

Het Elite Units of the East downloadable content pakket is vanaf vandaag te downloaden via Steam. Deze DLC voor Empire: Total War voegt twaalf nieuwe facties toe en maakt het mogelijk je rijk nog verder uit te breiden dan voorheen mogelijk was.

De Elite Units of the East DLC is voor €2,69 te koop via Steam.


Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Over Empire Total War gesproken, ik heb een download code gekregen met Empire Total War Special Forces Edition weet iemand waar ik hem moet invoeren om de extra units te krijgen? Want raar genoeg staat er op dat foldertje alleen aangegeven hoe je dat moet doen in het frans en spaans 😕 🙄

 2.   
  nurie's avatar

  verder veroveren, 3 euro, hmmm miscien…

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Over Empire Total War gesproken, ik heb een download code gekregen met Empire Total War Special Forces Edition weet iemand waar ik hem moet invoeren om de extra units te krijgen? Want raar genoeg staat er op dat foldertje alleen aangegeven hoe je dat moet doen in het frans en spaans 😕 🙄 "

  Waarschijnlijk door naar je steam te gaan, je games tabblad –> activate a product on steam –> code invoeren