Open beta Empire: Total War multiplayercampagne aangekondigd

SEGA Europe heeft aangekondigd dat alle spelers van Empire: Total War de open bèta van de multiplayercampagne (1 tegen 1) wereldwijd vanaf 7 december kunnen downloaden via Steam. In deze multiplayerbèta kunnen 2 spelers het tegen elkaar opnemen of juist samenspannen tegen de AI op de volledige campagnekaart van Empire: Total War (inclusief alle 3 strijdtonelen).

De gratis bèta van de multiplayercampagne is alleen verkrijgbaar voor eigenaars van Empire: Total War. Om toegang te krijgen, meld je jezelf aan voor het bètaprogramma op www.totalwar.com.

Mike Simpson, Creative Director van The Creative Assembly, verklaarde:

  “Na alles 6 maanden intern te hebben getest, geven we spelers van Empire: Total War graag een voorproefje van de toekomst van Total War. Met de informatie en gebruikersfeedback die we via deze open bèta verzamelen, moeten we alle toekomstige titels in de Total War-serie kunnen voorzien van een multiplayercampagne.”

Daarnaast wordt op 7 december de downloadbare content Elite Units of the America uitgebracht, die 15 nieuwe elite-eenheden toevoegt aan de Amerikaanse, Britse en Franse facties van Empire: Total War. Elite Units of the America is vanaf 7 december alleen verkrijgbaar via Steam voor de prijs van €2.99.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  The Beaver's avatar

  Wel Jammer dat ze deze Optie niet Bij Rome: Total War en Medieval Total War 2 Hadden Kunnen doen
  maar beter laat dan nooit!

 2.   
  b00m666's avatar

  *gaaaaaap* leuk voor de fans

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Total War multiplayer klinkt vet. Is de game inmiddels wel wat meer bug-vrij? 😛

 4.   
  Codename_black's avatar

  ”b00m666″ schreef, "*gaaaaaap* leuk voor de fans"

  Ik snap in gods naam niet wat jij hier doet als je het toch niks intreseert, Ga eens een eind fietsen.

  Ontopic:
  Dat zal zeker een leuk nieuwtje zijn, alleen als je er voor moet betalen sla ik het over.

 5.   
  Broodbeleg's avatar

  Dit nieuwtje heeft me toch echt overgehaald om meteen maar E:TW te kopen en niet te wachten totdat steam eindelijk eens E:TW gaat aanbieden voor 10-15 euro. :p