Wel DRM, geen multiplayer voor Ghostbusters op PC

Binnenkort verschijnt Ghostbusters voor de Playstations, maar de game zal uiteindelijk ook elk ander regulier platform aandoen, inclusief de PC. Mocht je de keuze hebben tussen de PC- en een consoleversie, kies dan de laatste, zo blijkt uit onlangs opgedoken informatie.

Als dit artikel het bij het rechte eind heeft, dan zal de PC-versie namelijk voorzien zijn van DRM (kopieerbeveiliging), al is niet duidelijk welk type. Wat niet in de PC-versie van de game zal zitten, is multiplayer. Geen co-op voor PC-gamers dus. Downloadable content lijkt het PC-platform ook over te slaan.

Ghostbusters: The Video Game logo

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PlayStation 3 en PlayStation 2. Een PSP-versie verschijnt in de herfst en later dit jaar wordt de game ook voor de Xbox 360, PC, Wii en Nintendo DS uitgebracht.

 1.   
  Aftermath's avatar

  Pff die kopieër beveiliging word toch wel weer gekraakt. tsja jammer van die coop.. ik ga deze denk ik toch niet kopen

 2.   
  meatball's avatar

  en dan zitten de zeuren dat pc”s games minder worden, nou GEEN WONDER…..

 3.   
  Xanem's avatar

  meatball schreef, "en dan zitten de zeuren dat pc”s games minder worden, nou GEEN WONDER….."

  Idd. Het lijkt soms alsof ze er bij gaan zitten en nadenken hoe ze pc-gamers nog meer dwars kunnen gaan zitten.

 4.   
  Rikki's avatar

  Alle DRMs kan je emuleren, of kraken.

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Weer geen toffe Coop game 😥

 6.   
  XTR17's avatar

  Ik twijfel steeds meer of ik me wel een nieuwe PC aanschaf in plaats van een PS3 door nieuwsberichten zoals deze 🙁
  Nog maar eens een paar maanden erover nadenken.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”XTR17″ schreef, "Ik twijfel steeds meer of ik me wel een nieuwe PC aanschaf in plaats van een PS3 door nieuwsberichten zoals deze 🙁
  Nog maar eens een paar maanden erover nadenken."

  Ik heb ps3 genomen lekker op me hdtv aangesloten en ja ik game ook liever op de console dan de pc