Xbox 360-versie Ghostbusters regiovrij in Amerika

Ghostbusters: The Video Game verschijnt in Europa door een exclusieve deal van Sony deze maand alleen voor de PlayStation 3 en PlayStation 2, terwijl de overige versies nog tot later dit jaar op zich laten wachten. Xbox 360-gamers die ongeduldig zijn hebben echter nog een andere optie, want vandaag is aan het licht gekomen dat de Amerikaanse Xbox 360-versie, die wel gewoon deze maand uitgebracht wordt, regiovrij is. Deze versie zal dus ook op Europese Xbox 360-consoles werken, waardoor importeren tot de mogelijkheden behoort.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze hands-on preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PlayStation 3 en PlayStation 2. Een PSP-versie verschijnt in de herfst en later dit jaar wordt de game ook voor de Xbox 360, PC, Wii en Nintendo DS uitgebracht.

 1.   
  Aftermath's avatar

  Haha dat is handig.. ik heb daar last van met dvd’s als je die in azië of amerika koopt heb je een probleem. 🙁 Je kan de regio code op je pc maar 5x ofzo veranderen.

 2.   
  mazterman's avatar

  geen idee waar je het over hebt maar het gaat voor de xbox 360 mense voor da import van amerika dat je weet .. .

 3.   
  Maffia173's avatar

  mazterman schreef, "geen idee waar je het over hebt maar het gaat voor de xbox 360 mense voor da import van amerika dat je weet .. ."

  Snap idd, ook niet waar hij het over hebt

 4.   
  craz's avatar

  wfptyphoon schreef, "Haha dat is handig.. ik heb daar last van met dvd’s als je die in azië of amerika koopt heb je een probleem 🙁 en je kan de regio dinges of je pc maar 5x ofzo veranderen "

  Misschien kan je volgende keer wat duidelijker zijn met je zinnen want hier snap ik dus niks van 😛

 5.   
  Rikki's avatar

  Gellukig zijn er nog programma’s zoals AnyDVD daarvoor 🙂

 6.   
  Aftermath's avatar

  Rikki schreef, "Gellukig zijn er nog programma’s zoals AnyDVD daarvoor :)"

  ja klopt. snappen jullie het nu? 😛

 7.   
  i7 Grendel's avatar

  Hij zegt dat je je PC voor kunt houden dat je ergens anders bent door een bepaalde code te veranderen (ik ken het niet, dit maak ik op uit wat typhoon gast zegt). Alleen kun je die code maar 5 keer veranderen (wat ik best vreemd vind).

 8.   
  Aftermath's avatar

  ”Grendel 65″ schreef, "Hij zegt dat je je PC voor kunt houden dat je ergens anders bent door een bepaalde code te veranderen (ik ken het niet, dit maak ik op uit wat typhoon gast zegt). Alleen kun je die code maar 5 keer veranderen (wat ik best vreemd vind)."

  oi sorry haha beetje onduidelijk
  ha eindelijk iemand die mij begrijpt 🙂
  ja het is beperkt. Op de mac kan je het in iedergeval maar 5 x veranderen ofzo
  ik heb zelf ook een pc en die leest zulke dvd’s gwoon niet goed. maarja er zijn dus programma’s voor.

 9.   
  B–T–B-8's avatar

  Dat is wel handig 🙂

 10.   
  LouisvanGaal's avatar

  Rikki schreef, "Gellukig zijn er nog programma’s zoals AnyDVD daarvoor :)"

  als dat niet bestont dat waren we nergens mensen:P