Drie nieuwe Xbox 360 screens van Left 4 Dead 2

Valve heeft met Left 4 Dead 2 een titel in handen waar reikhalzend naar uitgegeken wordt. Als je nog geen genoeg hebt gekregen van de eerder verschenen beelden, stillen de nieuwe Xbox 360 screenshots de honger wellicht.


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen twee nieuwe speciale geïnfecteerden: de Charger en de Wandering Witch. Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Ika Q's avatar

  Ik vind dit persoonlijk toch iets te snel. Er komen laatste tijd veel zombie games uit, en helaas doet het hierbij in deel 2 echt weinig vernieuwend. 🙁

 2.   
  Donaga's avatar

  Zoveel zombie games?

  In ieder geval niet die het niveau halen van Left 4 Dead.
  Ik kan niet wachten op deel 2! 😛

 3.   
  Dr. D3nVil's avatar

  screen3 die zombie linksboven springt 😆