Eerste details en beelden Left 4 Dead 2

Nu we even hebben mogen bijkomen van de schrik is het tijd voor de eerste details en beelden van Left 4 Dead 2, het vervolg op de succesvolle zombie-shooter Left 4 Dead. We hebben hier namelijk te maken met niet zomaar een vervolg, want Left 4 Dead 2 is namelijk een verbeterde versie van het origineel. De game zal zo meer campagnes bevatten bij de release, direct ondersteuning bieden voor de Survival Mode en vier nieuwe overlevenden waarmee we aan de slag kunnen.

Om de gameplay wat diverser te maken bevat Left 4 Dead 2 diverse nieuwe wapens, waaronder een kettingzaag en honkbalknuppel, maar ook speciale machinegeweren en explosieven. Daarnaast wordt de game aangestuurd door de A.I. Director 2.0, een verbeterde versie van de originele A.I. Director, welke meer invloed zal hebben op de omgevingen, weersomstandigheden en belichting, voor een meer realistische ervaring.

Onderaan dit bericht kun je alvast de allereerste gameplay vinden van deze zombie-shooter voor de PC en Xbox 360.


Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen twee nieuwe speciale geïnfecteerden: de Charger en de Wandering Witch. Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Left 4 Dead 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  ckerigon's avatar

  DEZE GAME WORD ZO VET!!

  eerst deeltje 1 halen ik :$

 2.   
  runman44's avatar

  nou ik weet niet

  is presies hetzelfde alleen dan andere maps en wapens..

  een groote mod kan dit ook..

  ik moet weer weten wat heeft dit deel wat deel 1 niet heeft !

 3.   
  matdriks's avatar

  ”runman44″ schreef, "nou ik weet niet

  is presies hetzelfde alleen dan andere maps en wapens..

  een groote mod kan dit ook..

  ik moet weer weten wat heeft dit deel wat deel 1 niet heeft !"

  ja inderdaad, bijna hetzelfde

  Ik hoop dat hij wel een stuk goed koper is dan. 25,- ofzo

  Dan kijk ik nog of ik hem ga halen.

 4.   
  Menyz0r's avatar

  ik ga het wel kopen ziet er wel goed uit , alleen de survivors lijken me echt gay.. , over de vorige was echt goed nagedacht en hadden ze ook allemaal nog een beetje een achtergrond etc. , ziet er niet zo uit bij deze, ik denk dat ik dan wel een pack ofzo download waarin de oude 4 zitten..