Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Sims 3 Montage Trailer

The Sims 3 belooft veel nieuws voor de doorgewinterde Sims-fanaat. De belangrijkste nieuwe feature is dat jouw Sim-wereld nu één groot, vrij geheel is! Geen vervelende onzichtbare muren meer elke keer als je even wilt gaan shoppen, maar complete vrijheid om de wijk te gaan verkennen. Alle componenten van jouw wijk zijn nu naadloos aaneengesloten en als gevolg daarvan zul je nu vrije beschikking hebben om je huis te verlaten wanneer je wilt.

Daarnaast is het systeem waarmee je je Sims karakters maakt flink op de schop gegaan. In The Sims 3 kan je jouw karakters veel realistischer en vrijer vormgeven. Dik of dun, tenger of gespierd, blank of Aziatisch; de keuze is aan jou. Hierbij komt ook dat elk van jouw Sims nu zijn eigen echte persoonlijkheid heeft. Volgens EA is iedere Sim zijn eigen iemand, jij kunt zelf je figuren vormgeven en deze zich laten ontwikkelen.

Wil je alvast een voorproefje van The Sims 3? Check dan onze preview of hands-on preview.

The Sims 3 verschijnt 5 juni voor de PC. Bekijk nu deze Montage Trailer.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb het spel al en is echt weer leuk om effe sims te spelen 😀

  2.   
    Kevinsmith's avatar

    Hij besteld, nog ff wachten, maar ik ga hem sker veel spelen.

  3.   
    oke's avatar

    Ik heb hem ook al, hijs egt leuk

  4.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    ik heb hem gespeeld, maar wat ik het nadeel vind is dat je geen eigen stad kan maken.je hebt in het beging al een kant en klare stad waar je alleen nog sims moet invoegen en een huis moet kopen.er zijn echt veel dingen nieuw je kan het hele huis veranderen. en het is wel effe wennen vergeleken sims 2 🙂

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    GamerGames schreef, "ik heb hem gespeeld, maar wat ik het nadeel vind is dat je geen eigen stad kan maken.je hebt in het beging al een kant en klare stad waar je alleen nog sims moet invoegen en een huis moet kopen.er zijn echt veel dingen nieuw je kan het hele huis veranderen. en het is wel effe wennen vergeleken sims 2 🙂 "

    Ik snap idd wat je bedoeld net zoals met de oude sims 1 dan kon je hele lege vlakte krijgen, maar ja op zich kan je ook alles slopen heb je ook lege vlakte :P.

    Maar ja heb hem express nu al want wou weten of die echt moeite is om te kopen als ik hem zou nemen, En ik vind hem echt leuker als deel 2 en 1 ik kan me er ook veel langer mee vermaken dus denk dat als die uit is hem wel haal

  6.   
    DutchFreeze's avatar

    lijkt me wel een leuke game, maar of het echt zon topper word? volgens mij is het weer allemaal hypegedoe er omheen

    wel grappig: T:crude humor 😛