Prijsvraag: Win nogmaals drie fotoboeken van De Sims

Dit jaar was het zover: De Sims werd 14 jaar! En om dat te vieren gaven wij al eerder, in samenwerking met Electronic Arts, een heus De Sims Fotoboek weg. Die actie was misschien ietwat complex, maar geen nood, want wij geven opnieuw drie maal het fotoboek weg met de mooiste Sims-momenten van de Nederlandse Sims-gamers! Dit boek is als fan toch geweldig om in je kast te hebben?

Ditmaal hoef je er echter niet zo heel veel voor te doen, want hieronder reageren is voldoende om kans te maken op dit De Sims Fotoboek. Een leuke beschrijving van jouw beste, meest lieve of mooiste Sims-moment zorgt er natuurlijk wel voor dat je meer kans maakt.

Heel veel succes!

Pro tip! Deze winactie geldt niet alleen op GamersNET.nl, want je kunt ook je zegje doen in het bericht op Facebook of laat iets achter op Twitter.
 1.   
  Dynastickiller's avatar

  ehm ff denken mijn leukste sim moment was met sims 2 huisdieren 🙂 toen had ik voor t eerst een hond 😆

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Families laten verhongeren in een kamertje van 2 bij 2 blijft wel een klassieker 🙂

 3.   
  Streetfighter81's avatar

  Dat er ineens na het badderen en kindje bij kwam lol

 4.   
  nessen's avatar

  Dat zou ik erg leuk vinden.
  🙄

 5.   
  iLemonable's avatar

  Het meegenomen worden door een UFO of dat magere hein even langs komt haha 😀

 6.   
  pepijn499's avatar

  Mijn eerste Sims avontuur. Joh. Dat is alweer een tijdje geleden. Het was de tijd dat Sims 1 uitkwam, en ik deze voor het eerst ging spelen. Ik had een, aardig arme, familie opgebouwd. Niks speciaals, een vrouw(Isabel!) en haar man(Josh!). Druk werkende was Josh, toen (ik besloot dat) Isabel haar kookkunsten ging oefenen. Iedereen ziet het natuurlijk al aankomen, behalve naïeve, jonge, ik. Daar gaat het al, kookspullen in de fik. Oh, nee! De brand begint zich langzaam te verspreiden, en ik probeer met alle macht Isabel in veiligheid te brengen. Maar nee hoor, er staan meer dan 10(!) paniek icoontjes in haar wachtrij om uit te voeren. Driftig klik ik ze weg, maar er komen nog sneller nieuwe bij dan ik ze weg kan klikken. Shit, shit, shit! Geld voor een brandmelder was er natuurlijk niet, en al snel beginnen de vlammen aan Isabel te likken. Op dat moment komt Josh thuis van werk. “Mijn redding!” denk ik. Maar niks blijkt minder waar. Josh loopt niks doorhebbend naar binnen. “Hi honey, I’m ho– WHAT THE FUCK!”. Josh ziet overal brand, en zijn geliefde vrouw binnen in de vlammen. En, misschien zien jullie het al aankomen, maar Josh freaked helemaal uit. Nog meer paniek dan Isabel. Nog meer icoontjes die jonge ik maar niet weg krijgt. Voor mijn ogen verdwijnt mijn Isabel langzaam, en ook Josh begint te verbranden. Nadat ook Josh verdwijnt sluit ik getraumatiseerd het spel af. En heb ik het voor een flinke tijd ook niet meer aangeraakt.
  Sindsdien hebben al mijn huizen een overvloed aan dure rookmelders, want ik heb de vreselijke gevolgen gezien…

 7.   
  djonnieboy97's avatar

  mijn mooiste sims moment was om met 3 vrouwen tegelijk een relatie te hebben haha dat was geniaal haha

 8.   
  Ralph P Scene's avatar

  mijn beste momente waren dat ik alles dee voor promotie dee en het nooit kreeg…

 9.   
  Geurt85's avatar

  hele dag kakken 8)

 10.   
  Loliwo's avatar

  Ik heb niet echt één groot simsmoment, maar wat ik zelf bijzonder vind aan mijn simsgame is dat ik al sinds 2005 met dezelfde families speel. Ik begon ooit met één gezin in Droomzicht, en ondertussen is de hele buurt gevuld met afstammelingen van die familie. Als ik af en toe verveeld was voegde ik weer een nieuwe familie toe aan de buurt en liet ik die weer uithuwelijken aan de rest van mijn buurt.

  Verder heb ik ook families van vrienden die ik nooit meer zie laten trouwen met families van mij, dus op die manier leven die ook een beetje verder in mijn spel. Op het moment speel ik met rond de 25 families in de buurt, en dat wordt toch wel een beetje druk, dus ik heb me voorgenomen de gezinnen wat kleiner te houden in de volgende generaties! 😆

 11.   
  henk321's avatar

  ik maak graag kans, kinderen krijgen

 12.   
  Saulios's avatar

  Grappig 🙂

 13.   
  casper23's avatar

  De 1e kus van mijn 1e vriendin was tijdens het spelen van THe Sims (orgineel) toen we een gezinnetje ala onszelf aan het maken waren 🙂

 14.   
  gerbenkees's avatar

  Natuurlijk het trappetje weghalen 😆

 15.   
  Object's avatar

  whoop di doo

 16.   
  Droene1990's avatar

  Supergaaf, nummer 1 Sims-fan hier!
  Ik vond De Sims Abracadabra het beste van allemaal! Op bezoek bij waarzegster, coole huizen bouwen en wachten tot er paddenstoeltjes groeiden in je tuin! LOVED IT 😆

 17.   
  nessen's avatar

  Leuk voor de Sims fan hier.