inFamous laat je altijd vrij in je keuze voor goed of kwaad

Ontwikkelaar Sucker Punch liet eerder al weten dat de keuze voor goed of kwaad in de PlayStation 3-exclusive inFamous behoorlijk wat consequenties zal hebben. Toch hoeven spelers nooit bang te zijn dat ze een slechte keuze maken, want je bent gedurende de game steeds vrij om te kiezen voor een goede of kwade aanpak. Dit kan erg handig zijn om bijvoorbeeld bepaalde upgrades te verdienen. Bruce Oberg van Sucker Punch verklaarde:

    “Good and evil in inFamous is not just a binary choice. You don’t have to be good and evil the whole game. You can go back and forth between it. And depending on whether you’re good or evil at any particular time, you can actually choose to upgrade your powers in different ways. Depending on where you are in the game you may want to actually play a mission with certain sets [of powers], and it may actually make sense for you to maybe become more evil to play a particular mission.”


Het verhaal van inFamous draait om Cole, een alledaagse man die een pakketje moet afleveren in het centrum van Empire City. Uit het niets vindt er ineens een enorme explosie plaats die meerdere blokken van de stad verwoest. Wonder boven wonder overleeft Cole deze ramp en daar komt nog eens bij dat hij zich een beetje vreemd begint te voelen…

Stukje bij beetje ontwikkelt hij namelijk superkrachten die hem in staat stellen om elektrische aanvallen uit te voeren. Terwijl de stad in chaos vervalt en overspoeld wordt door krachtige criminelen, wil het toeval dat Cole door de media in verband wordt gebracht met de ramp. Zodoende ben je niet alleen bezig met het beheersen van je nieuwe krachten, maar ook moet je er rekening mee houden dat je een gezocht persoon bent.

inFamous verschijnt op 29 mei voor de PlayStation 3.

  1.   
    meller14's avatar

    dat maakt het meer aantrekkelijk om te spelen 🙂

  2.   
    GutZilla's avatar

    lijkt me vet!

  3.   
    patrick1991groot's avatar

    Heb de demo gespeeld en hij is bij mij echt heel erg zwaar tegen gevallen jammer!!! de graphics waren zeker niet goed te noemen… en ik had toch wel verwacht dat dat wel goed zat… met al die superpowers!!! maar het ziet er niet echt mooi uit 😮 best wel jammer..

  4.   
    Dr. D3nVil's avatar

    lijkt mij een vet spel ben zeer benieuwd 😀

  5.   
    Mrn.'s avatar

    Wat ik zo lees lijkt het me een mooi avontuurspel!

  6.   
    kid_paddle's avatar

    patrick1991groot schreef, "Heb de demo gespeeld en hij is bij mij echt heel erg zwaar tegen gevallen jammer!!! de graphics waren zeker niet goed te noemen… en ik had toch wel verwacht dat dat wel goed zat… met al die superpowers!!! maar het ziet er niet echt mooi uit 😮 best wel jammer.."

    hoe kun jij die demo al gespeeld hebben??

  7.   
    /DareDevil's avatar

    ehmm ja en met 4 elektrische aanvallen en heel wazig vliegen met elektriciteit? ik ben echt niet kapot van de titel

  8.   
    Dy-88's avatar

    wel tof dat je dat zelf mag bepalen. ik ben echt blij dat ik vrij kan zijn in games.
    in Fallout zag je dat vooral, en Far Cry 2. das echt tof! 8)

  9.   
    GameAC's avatar

    kid_paddle schreef, "

    ”patrick1991groot” schreef, "Heb de demo gespeeld en hij is bij mij echt heel erg zwaar tegen gevallen jammer!!! de graphics waren zeker niet goed te noemen… en ik had toch wel verwacht dat dat wel goed zat… met al die superpowers!!! maar het ziet er niet echt mooi uit 😮 best wel jammer.."

    hoe kun jij die demo al gespeeld hebben??
    "

    die demo is uitgelekt vriend…

    Persoonlijk vond ik het erg vet.

    Maar goed smaken verschillen.

  10.   
    Ika Q's avatar

    patrick1991groot schreef, "Heb de demo gespeeld en hij is bij mij echt heel erg zwaar tegen gevallen jammer!!! de graphics waren zeker niet goed te noemen… en ik had toch wel verwacht dat dat wel goed zat… met al die superpowers!!! maar het ziet er niet echt mooi uit 😮 best wel jammer.."

    Enige ding waar jij over praat is de graphics, vind het nogal onmogelijk dat jij de demo hebt gespeeld of hebt uitgetest. 🙄