inFamous 1,2 miljoen keer verkocht; gratis Super Power voor iedereen

Onlangs dook al het bericht op dat inFamous meer dan een miljoen keer is verkocht en inmiddels staat de teller zelfs op ruim 1,2 miljoen verkochte exemplaren. Om te vieren dat de game het goed heeft gedaan, heeft ontwikkelaar Sucker Punch besloten om Cole’s zogeheten Gigawatt Blades Super Power volgende week als gratis DLC uit te brengen. Vanaf 10 december kan je deze extra kracht aan de game toevoegen, terwijl deze kracht voorheen een exclusieve pre-order bonus was.


Het verhaal van inFamous draait om Cole, een alledaagse man die een pakketje moet afleveren in het centrum van Empire City. Uit het niets vindt er ineens een enorme explosie plaats die meerdere blokken van de stad verwoest. Wonder boven wonder overleeft Cole deze ramp en daar komt nog eens bij dat hij zich een beetje vreemd begint te voelen…

Stukje bij beetje ontwikkelt hij namelijk superkrachten die hem in staat stellen om elektrische aanvallen uit te voeren. Terwijl de stad in chaos vervalt en overspoeld wordt door krachtige criminelen, wil het toeval dat Cole door de media in verband wordt gebracht met de ramp. Zodoende ben je niet alleen bezig met het beheersen van je nieuwe krachten, maar ook moet je er rekening mee houden dat je een gezocht persoon bent.

inFamous is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    DutchFreeze's avatar

    Tja, daar komen ze toch rijkelijk laat mee. inmiddels speel ik hem niet meer, maar ik ga iig wel een kijkje nemen als de dlc er is 🙂

  2.   
    GameAC's avatar

    Geweldige game, maar ik ga het niet voor de 3de keer uitspelen voor de DLC.

  3.   
    b00m666's avatar

    plz maak het voor de pc ik heb wel ps3 enz maar het lijkt meer voor de pc bsturing

  4.   
    Selective93's avatar

    Beetje laat, maar alsnog aardig :).

  5.   
    najreteip's avatar

    Zou ik wel blij mee zij, mocht ik een ps3 hebben natuurlijk 😛

  6.   
    XTR17's avatar

    ”b00m666″ schreef, "plz maak het voor de pc ik heb wel ps3 enz maar het lijkt meer voor de pc bsturing"

    Dit zou juist klote werken op de PC naar mijn mening. Net als Rayman, niet te doen op de PC en geweldig op de PS1 en PS2.

  7.   
    squidgyboy's avatar

    leuk voor de mensen die hem hebben

  8.   
    NiSh's avatar

    jongens ik heb een vraag, waar kan ik de DLC vandaan halen ik zie hem niet in de PSN store staan 😡

    HELP !?