Gears of War 2 meer dan vijf miljoen keer verkocht

Naast de aankondiging van de All Fronts Collection heeft Epic Games ook bekendgemaakt dat Gears of War 2 wereldwijd meer dan vijf miljoen keer over de toonbank is gegaan. Verder liet men ook weten dat de volledige Gears of War-franchise in totaal meer dan elf miljoen keer verkocht is.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Jah en 5 miljoen x gedownload ofzo 😛

 2.   
  Machtaman's avatar

  En hoeveel spelen die online? Moet wel minimaal 4 miljoen zijn Want, als je hem hebt moet je zkrs online spelen.

 3.   
  Spam-Fischer's avatar

  Ik snap wel dat hij zoveel verkoopt hij is ook heel vet 😆

 4.   
  craz's avatar

  Machtaman schreef, "En hoeveel spelen die online? Moet wel minimaal 4 miljoen zijn Want, als je hem hebt moet je zkrs online spelen."

  Ik vind van niet ik heb maar een keer online gespeelt en ik vond hem dus echt niet leuk, ik houd het bij de singleplayer 🙂

 5.   
  Chikin's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "Jah en 5 miljoen x gedownload ofzo :P"

  Hhahahahahah XD

 6.   
  obi_wan383's avatar

  Goed verkocht