Dead Space 2-onderzoek hint naar mogelijke multiplayer

Dead Space heeft ons nog niet lang geleden de stuipen op het lijf gejaagd met rondvliegende ledematen, enge geluiden en vooral veel monsters en bloed. Nu is naar voren gekomen dat Electronic Arts een onderzoek aan het houden is over Dead Space 2.

Electronic Arts wil namelijk graag weten of spelers geïnteresseerd zijn in een co-op modus of een Zero-Gravity Deathmatch. Dit kan natuurlijk betekenen dat de volgende Dead Space een online multiplayer krijgt. We moeten nog even geduld hebben tot er wat meer informatie vrijkomt, maar natuurlijk horen jullie het dan direct.

 1.   
  Xiquzor's avatar

  zalig, kben deel 1 nu net aan het spelen, en kben echt positief verast… lang geleden dat ik ng zo verslaaft geweest ben aan een game!

 2.   
  JonsoN's avatar

  Leuk.. 🙂

 3.   
  Maotes's avatar

  Jeuj, Dode Ruimte ownt!

 4.   
  Tadao's avatar

  ik kan nog best veel co-op scenario’s bedenken voor dead space,dus cker niet onmogelijk,grootste probleem zou dan da tijd verslomen stuk zijn,maar that’s it

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Jammer dat de besturing van deel 1 op de PC niet echt fantastisch soepel werkte, maar dat hoorde ook deels bij de sfeer. Ik ben toch liever iemand die als bij Alien versus Predator lekker door een schip heen rent en aliens afknalt 😉 En daarom wacht ik liever op Alien versus Predator 3 😛

 6.   
  Xanem's avatar

  Tsuneon schreef, "ik kan nog best veel co-op scenario’s bedenken voor dead space,dus cker niet onmogelijk,grootste probleem zou dan da tijd verslomen stuk zijn,maar that’s it"

  dat is geen probleem want het zijn maar kleine gedeeltes die vertraagt worden niet alles dus iedereen zou dan hetzelfde wezen/apparaat traag zien bewegen. Als je het op iemand anders gebruikt is ook alleen die ander trager, hoeft dus ook geen probleem te zijn.