Grote patch in aantocht voor Empire: Total War

De strategische topgame Empire: Total War heeft sinds de release al met behoorlijk wat bugs te maken gehad en ontwikkelaar The Creative Assembly is dan ook al tijden druk met het maken van patches. Vandaag heeft men te kennen gegeven dat er een grote patch in de planning staat om volgende week te verschijnen. De patch moet meer dan 70 bug fixes en tweaks doorvoeren, een probleem met AI-agressie oplossen en de balans nog verder optimaliseren.

Empire: Total War speelt zich af in de 18e eeuw: een turbulent tijdperk dat tevens de grootste populariteit geniet bij de trouwe fans van Total War. Deze periode werd gekenmerkt door wereldwijde conflicten, revolutionaire hartstocht en technologische vooruitgang. Met thema’s als de industriële revolutie, Amerika’s strijd om onafhankelijkheid, de race om controle over de oosterse handelsroutes en de globalisering van oorlog op land en zee belooft Empire: Total War één van de rijkste en meest dynamische RTS-games aller tijden te worden.

Empire: Total War staat bol van zeeslagen die onder verschillende weersomstandigheden uitgevochten moeten worden en de game kent verbeterde systemen voor handel, diplomatie en spionage. Uiteraard staan ook de zo kenmerkende veldslagen op het land centraal en ook ‘kruit’ speelt een grote rol…

Lees voor meer informatie over Empire: Total War ook eens onze strategische review.

Empire: Total War is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  craz's avatar

  Dat zijn wel heel veel bugs 😮

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  vet! k speel dat spel nogsteeds veel.
  geen een potje is het zelfde daar

 3.   
  Ivvo's avatar

  Mooi, het is wel nodig ook. Ik vind het een fantastisch spel, maar er zijn verschrikkelijk veel kleine bugs. Mijn leger van 1500 man werd net nog verslagen door een groep kannonniers van 0 man! 👿

 4.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ivvo schreef, "Mooi, het is wel nodig ook. Ik vind het een fantastisch spel, maar er zijn verschrikkelijk veel kleine bugs. Mijn leger van 1500 man werd net nog verslagen door een groep kannonniers van 0 man! 👿 "

  of je geeft ze niet goed leiding 😆 😆

 5.   
  joramovic's avatar

  Ik hoop dat die ook snel voor de piraten beschikbaar is 😛

 6.   
  Codename_black's avatar

  daantjesl schreef, "

  ”Ivvo” schreef, "Mooi, het is wel nodig ook. Ik vind het een fantastisch spel, maar er zijn verschrikkelijk veel kleine bugs. Mijn leger van 1500 man werd net nog verslagen door een groep kannonniers van 0 man! 👿 "

  of je geeft ze niet goed leiding 😆 😆 "

  Hij geeft inderdaad geen goede leiding. Ik had net een potje gedaan. Zwaar in de minderheid heb ik toch kunnen winnen en niet dankzij mijn kannonen.Maar het goed plaatsen van eenheden.(vandaar dat ik in twee potjes gelijk vijf sterren heb)

 7.   
  Boxer's avatar

  moeha, 70 bugs zijn best wl veel 😆

 8.   
  Alias's avatar

  Het zijn hier niet alleen bugs waar het om gaat, in totaal worden er 70 verbeteringen aangebracht aan de game. Dit houd in dat het bugs kunnen zijn (units spawnen niet bijv.), glitches (dingen vallen grafisch weg), tweaks (optimalisatie voor het spelen van de game) en balancing (wapens en eenheden beter op elkaar afstemmen)

  Dus die 70 zal hier niet alleen de bugs aangeven maar een totaal aantal verbeteringen die ze doorvoeren. 😉

 9.   
  MauriceV's avatar

  yagamer schreef, "Dat zijn wel heel veel bugs 😮 "

  waarschijnlijk zullen er nog meer bugs inzitten en die ze dus met een latere patch verhelpen… schande dat ze die game in die staat hebben uitgebracht 👿

 10.   
  zultrax's avatar

  hopelijk verhelpt die patch ook mijn laad probleem de game stopt er elke keer mee als ik me campagn laad en zat al bij beurt 126 dus vind het de moeite niet om opnieuw te beginnen