Geestige humor in nieuwe trailer Ghostbusters: The Video Game

Het is weer smikkelen en smullen geblazen, want Atari heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven van Ghostbusters: The Video Game, de ultieme Ghostbusters-game waarin we aan de slag kunnen als het nieuwste lid van het Ghostbusters-team om de stad verlossen van allerlei klopgeesten, fantomen en andere schimmige wezens.

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze hands-on preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  Tadao's avatar

  lol nice

 2.   
  NLkevvNL's avatar

  nu hebt dit spel me overtuigt:):P

 3.   
  mazterman's avatar

  tja, grappig is het maar overtuigd mij niet ik zie geen gameplay ..

 4.   
  JonsoN's avatar

  Ze weten het ghostbuster sfeertje er vrij goed in te hangen.. 🙂 Ben eigenlijk best wel beneuwd naar het uiteindelijke resultaat..

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  mazterman schreef, "tja, grappig is het maar overtuigd mij niet ik zie geen gameplay .. "

  Dat klopt ook, want dit is de intro van de game 🙄 sommige mensen lezen niet echt goed 😉