Week vertraging voor Saints Row 2 DLC Ultor Exposed

Vorige maand maakte ontwikkelaar Volition al bekend dat er aan drie bundels met downloadable content (DLC) voor Saints Row 2 wordt gewerkt. De eerste bundel, genaamd Ultor Exposed, laat echter een week langer op zich wachten en verschijnt op 23 april op Xbox Live en het PlayStation Network.

Ultor Exposed zal drie nieuwe missies bevatten, die op ieder moment na het spelen van de proloog gestart kunnen worden. Een leuke feature van deze missies is dat je de pornoactrice Tera Patrick als ‘homie’ kunt recruteren. Ook bevat de bundel een nieuwe “competitive co-op” mode, waarin spelers punten krijgen door zoveel mogelijk kapot te maken. Verder bevat het pakket zes nieuwe voertuigen, twee nieuwe maps en extra customization-opties voor je character.

Ultor Exposed zal 800 Microsoft Points kosten op Xbox Live en 9,99 dollar op het PlayStation Network.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet.

Wil je weten wat wij vinden van deze over-the-top sandbox game? Check dan snel onze Xbox 360 review en onze PC review.

Saints Row 2 is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  mitchelltje9's avatar

  als ze de pc versie nou is fixen of boeit ze dat niet ๐Ÿ˜•

 2.   
  Chikin's avatar

  Ach ja het is maar een weekje mij maakt het niet uit ik heb genoeg games die ik nog moet uitspelen ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™„

 3.   
  midnightcraig's avatar

  als ze de pc versie nou is fixen of boeit ze dat niet

  inderdaad, ja ik hoorde een vriend van mij wel eens over klagen