Saints Row 2 vandaag gratis te downloaden via GOG.com

Het is weer tijd om een gratis game op te pakken op GOG.com, en misschien nog een aantal andere aanbiedingen binnen te slepen. Het verkoopplatform organiseert namelijk een grote Deep Silver Sale en om dat te vieren, krijg je een kopietje van Saints Row 2 voor nop.


De andere grote titels van Deep Silver zijn bovendien ook hevig afgeprijsd op GOG. Zo kost Saints Row 4 (Game Of The Century Edition) je een kleine 4,99 euro en gaat Saints Row: Gat Out of Hell op de kop voor 3,79 euro. Daarnaast kunnen ook Redux-edities van de Metro-games op een goede korting rekenen. Beide remasters zijn nu te koop voor 4,99 euro.

Het gratis claimen van Saints Row 2 kan nog voor een goede twintig uur. Alle andere (tijdelijke) aanbiedingen van Deep Silver-titels zijn uiteraard terug te vinden in GOG’s Deep Silver Sale-pagina.

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    En ook voor Steam is deze game gratis. Wat ik persoonlijk vermoed is dat deze game net zoals voorgaande titels zoals Dirt 3 en Dirt Showdown zal verdwijnen van Steam (voor GOG zou ik dit niet weten). Ik baseer dit eigenlijk op het feit dat voorgaande titels ook tijdelijk gratis waren waarna ze vervolgens niet meer via Steam te krijgen zijn.