Ook Saints Row 2 nu backwards compatible op Xbox One

Over pareltjes uit het verleden gesproken: Saints Row 2 maakt nu ook onderdeel uit van de backwards compatible-catalogus van de Xbox One. Gamers die THQ’s en Volitions klassieker ooit (digitaal) op Xbox 360 bezaten, kunnen deze nu herbeleven op hun Xbox One.

Saints Row 2 verscheen eind 2008 alweer, als het iets uitgesprokenere vervolg op Xbox 360-exclusive Saints Row (2006). Waar het origineel nog trachtte het vrij direct op te nemen tegen de Grand Theft Auto-reeks, was het tweede deel duidelijk wat banaler dan zowel de concurrentie én de voorganger.


Op GamersNET werd Volitions tweede gangstergame anno 2008 met open armen ontvangen. Onze Saints Row 2 review bejubelde het spel om de uitgebreide vrijheid, droogkomisch narratief en uiteraard de vrij naadloze implementatie van co-op. Of dat samenspel nog intact is gebleven in de Xbox One-versie, dat is nog maar de vraag.

Duik jij de bizarre wereld van Stilwater weer in op je Xbox One? Of zijn de hoogtijdagen van de Saints voor jou weer lang en breed gepasseerd?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren