Releasedatum Wii Sports Resort en Wii MotionPlus bevestigd

Eerder deze maand werd al bevestigd dat Wii Sports Resort in juli zou verschijnen en vandaag heeft Nintendo de definitieve Europese releasedatum onthuld. Bij ons zal de game op 24 juli in de winkels komen te liggen en gebundeld worden met een MotionPlus.

De MotionPlus zal echter in Europa al eerder los te koop zijn, want vanaf 12 juni is deze add-on voor de Wii-afstandsbediening in Europa verkrijgbaar.


Wii Sports Resort, het vervolg op het razend populaire Wii Sports, maakt gebruik van de Wii MotionPlus. Deze add-on voor de Wii-afstandsbediening registreert bewegingen beter en het kleine apparaatje wordt gebundeld met Wii Sports Resort. In Wii Sports Resort gaat het om sporten die je voornamelijk bij doet als je op een exotisch resort bent, zoals waterskiën, frisbee’s gooien en, voor Nintendo blijkbaar dé activiteit aan het strand, zwaardvechten.

Wil je meer weten over deze game? Check dan onze Fast Forward.

Wii Sports Resort verschijnt 24 juli voor de Wii en is gebundeld met de MotionPlus.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Wat is de prijs van de wii motionplus?
  En wat heb je er nu nog aan de games die de motionplus ondersteunen zijn er nog niet eens en dan is de aanbod van die games ook nog schaars..

 2.   
  ChielB's avatar

  Een prijs is momenteel nog niet bekend, maar ook andere games ondersteunen de MotionPlus, zoals Virtua Tennis 2009, Grand Slam Tennis en Tiger Woods PGA Tour 10. Virtua Tennis 2009 wordt voor de Wii wellicht nog voor de release van de MotionPlus verwacht.

  En het aanbod zal inderdaad nog moeten groeien, maar daar heeft men tijdens de E3 vast wel meer over te melden.

 3.   
  Spam-Fischer's avatar

  Ik hoop dat die bewegingen beter reageren in Resort.

  Ik >VIND< Wii sports het enige wat leuk is op de Wii 🙂

 4.   
  GameAC's avatar

  jippie… nee

 5.   
  ckerigon's avatar

  GameAC schreef, "jippie… nee"

  Post dan niks -_- 😛