Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Ghostbusters: The Video Game Rule 3 Trailer

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze Fast Forward-preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS. Bekijk nu deze trailer, waarin de derde regel van de Ghostbusters centraal staat.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  Echt wat een ghostbusters de laatste tijd op GN.

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zeikerd. 😛 En dat ligt aan GN? Die plaatsen toch ook gewoon wat in het nieuws komt. Op andere sites zie ik ook net zo veel nieuws over ghostbusters. En terecht, gewoon een geweldige game wordt het. Films waren al geweldig. 😆

 3.   
  Spam-Fischer's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Zeikerd. 😛 En dat ligt aan GN? Die plaatsen toch ook gewoon wat in het nieuws komt. Op andere sites zie ik ook net zo veel nieuws over ghostbusters. En terecht, gewoon een geweldige game wordt het. Films waren al geweldig. 😆 "

  Ik wil gewoon zeggen dat deze game nogal populair word.

 4.   
  craz's avatar

  mikeymaster6″][quote=”RinusReetRidder schreef, "Zeikerd. 😛 En dat ligt aan GN? Die plaatsen toch ook gewoon wat in het nieuws komt. Op andere sites zie ik ook net zo veel nieuws over ghostbusters. En terecht, gewoon een geweldige game wordt het. Films waren al geweldig. 😆 "

  Ik wil gewoon zeggen dat deze game nogal populair word.
  [/quote]

  Of gewoon een grote flop 😛

 5.   
  Spam-Fischer's avatar

  Kan ook

  De meeste filmgames zijn slecht.