Atari: Ghostbusters verschijnt niet voor de PSP

Eerder deze week leek het er even op dat Ghostbusters: The Video Game ook voor de PlayStation Portable zou verschijnen. Dit gerucht werd gevoed door een pagina op de website van de keuringsdienst ESRB. Atari heeft vandaag laten weten dat een PSP-versie nooit aan de orde is geweest en dat het dus een fout betreft van de ESRB.

Ghostbusters: The Video Game logo

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze hands-on preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  hmm zon graphics stijl lijkt me nou juist leuk voor handhelds

 2.   
  Stranqer's avatar

  DutchFreeze schreef, "hmm zon graphics stijl lijkt me nou juist leuk voor handhelds"

  ja je hebt gelijk