Ghostbusters: The Video Game verschijnt ook voor de PSP

Gisteren kwam Ghostbusters: The Video Game nog in het nieuws door de mededeling dat de PC-versie wel eens de hoogste ogen kan gaan gooien wat betreft graphics. Vandaag hebben we nieuws van een heel andere orde, want er is goed nieuws te melden voor gamers met een PlayStation Portable. Volgens een vermelding op de website van de keuringsdienst ESRB komt Ghostbusters: The Video Game straks ook uit voor de PSP.

De PSP-versie blijft een gerucht zonder een officiële bevestiging, maar een mededeling uit de officiële hoek lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.

Ghostbusters: The Video Game logo

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze hands-on preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable.

  1.   
    craz's avatar

    Ghostbusters Ghostbusters en nog is Ghostbusters de laatste tijd op gamersnet 😕

  2.   
    ChielB's avatar

    4-5 nieuwsberichten en een preview in enkele weken. Lijkt me toch niet bijzonder veel. Er zijn wel meer games die veel in de schijnwerpers staan overal. 😉