PC-versie Ghostbusters mooier dan andere versies

De ene console is beter dan de andere en de PC doet ook vrolijk mee in de oorlog om het beste systeem. De makers van Ghostbusters: The Video Game doen ook een duit in dit zakje: de game ziet er op de PC mooier uit dan op de consoles.

Indien je over de juiste PC-hardware beschikt – er wordt terloops een SLI/CrossFire-opstelling genoemd -, kun je namelijk grafische details aanzetten die momenteel niet mogelijk zijn op consoles. Dingen als ‘per pixel screen space ambient occlusion’. Wil je de precieze technische details of gewoon het hele verhaal lezen, bekijk dan dit artikel

Ghostbusters: The Video Game logo

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze hands-on preview.

Ghostbusters: The Video Game verschijnt 19 juni voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  MauriceV's avatar

  dacht ik al aangezien er heel vaak een nieuwe videokaart uitkomt die beter is dan de andere word de lat steeds weer en steeds sneller weer hoger gelegd dan bij een console, daarbij heb je de grafische kracht die je bij de release van de console krijgt en dat is dan het standaard van de console.
  ze kunnen de pc versie flink op-poetsen omdat je pc snel kan upgraden qua kracht 😉

 2.   
  craz's avatar

  duuuuuuuuhhh logisch 🙄

 3.   
  Masterchief's avatar

  “De ene console is beter dan de andere en de PC doet ook vrolijk mee in de oorlog om het beste systeem.”

  De Pc heeft geen concurrentie 😛