Nieuwe DLC Gears of War 2 afhankelijk van ontvangst Snowblind Map Pack

Rod Fergusson, executive producer bij Epic, heeft laten weten dat de toekomst van downloadable content (DLC) voor Gears of War 2 afhankelijk is van de reacties van gamers op het onlangs uitgebrachte Snowblind Map Pack. Hij verklaarde:

  “The big focus is on Snowblind, which came out Tuesday, and we’ll see how that’s received, along with the title update. I’ve been checking in on the forums late at night to see how people are responding at it seems to be pretty positive.”

Het gerucht deed echter al enige tijd de ronde dat we nieuwe DLC in april konden verwachten. Deze content zou volgens de berichten mogelijk extra missies aan de singleplayer campaign toevoegen. Gezien de uitspraken van Fergusson staat wellicht nog niets vast wat betreft aankomende DLC.

Het Snowblind Map Pack bevat de mappen Grindyard, Under Hill, Courtyard en Fuel Depot, een remake van een originele Gears of War-map. De mappen zijn zowel in de gewone multiplayer als in Horde te gebruiken en het Pack is tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points te downloaden.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  craz's avatar

  beter komen er campaign missies bij 😀

 2.   
  delta62's avatar

  Ik ga het wel een keertje kopen maar nog niet nu. Ik heb net MS points gekocht en daarvan heb ik The Lost and Damned gedownload 🙂

 3.   
  MauriceV's avatar

  het is logisch dat ze wachten op de reacties van de gamers want als het eerste pack slecht ontvangen word heeft het geen zin om er nog een te maken 😉