Saints Row 2 krijgt nieuwe DLC

Volition heeft onthuld dat het aan drie nieuwe downloadable content packs werkt voor Saints Row 2. De eerste, genaamd Ultor Exposed, moet op 16 april uitkomen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Over de twee andere packs zijn nog geen details vrijgegeven.

Ultor Exposed zal drie nieuwe missies bevatten, die op ieder moment na het spelen van de proloog gestart kunnen worden. Een leuke feature van deze missies is dat je de pornoactrice Tera Patrick als hommie kunt recruteren.

Ook bevat de pack een nieuwe “competitive co-op” mode, waarin spelers punten krijgen door zoveel mogelijk kapot te maken. Verder zal de pack zes nieuwe voertuigen, twee nieuwe maps en extra customization opties voor je character bevatten. De mensen die Saints Row 2 op de Xbox 360 spelen kunnen met deze downloadable content 125 gamerpoints aan achievements vrijspelen.

Ultor Exposed zal 800 Microsoft Points kosten op Xbox Live en 7,99 Britse ponden op het PlayStation Network, wat overeen komt met 8,65 euro.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet.

Wil je weten wat wij vinden van deze over-the-top sandbox game? Check dan snel onze Xbox 360 review en onze PC review.

Saints Row 2 is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Spam-Fischer's avatar

  Ik hoop dat er ook wat foutjes weg gaan anders hoef ik deze DLC niet.

 2.   
  MauriceV's avatar

  VET!!!, ik vond sr2 echt geweldig, alleen had ik wel wat meer missies verwacht, mja de prijs valt reuze mee en aangezien het 3 packs zijn hoor je mij verder niet klagen ๐Ÿ˜‰

 3.   
  nickykolkie's avatar

  vat ja maar fack them ik ga er echt niet voor betalen hoor 60 euro voor een spel vind ik al genoeg kijk toch eens naar Tom clancy’s end war daar krijg je gewoon gratis extra mappen ๐Ÿ˜ก

 4.   
  craz's avatar

  ”kolkie95 css ๐Ÿ˜› “ schreef, "vat ja maar fack them ik ga er echt niet voor betalen hoor 60 euro voor een spel vind ik al genoeg kijk toch eens naar Tom clancy’s end war daar krijg je gewoon gratis extra mappen :x"

  De dlc kost ook niet 60 ๐Ÿ˜‰