Komt de Radeon HD4890 al eerder?

Tot nu toe vertelden de geruchten dat de nieuwe kaart van AMD, de Radeon HD4890, op 9 april zou verschijnen. Nieuwe geruchten spreken van een datum die eerder ligt.

Verschillende nieuwssites zouden van hun bronnen te horen hebben gekregen dat AMD de kaart al op 2 april wil laten verschijnen. Enkele Aziatische winkels zouden de kaart namelijk nu al verkopen en gisteren was ook in Nederland de kaart even te koop, al werd die verkoop op last van de fabrikant weer snel stop gezet.

Met een vervroegde verkoop zou AMD ook NVIDIA voor zijn, want die gaat naar verluid op 6 april de GeForce GTX275 uitbrengen, al zeggen andere geruchten dat er wat kleine problemen zijn en de introductie van de GTX275 pas op 13 april zal plaatsvinden.

Het lijkt in ieder geval vrij zeker dat de HD4890 in de eerste of tweede week van april verkrijgbaar zal zijn voor een prijs vanaf ongeveer 250 euro.

 1.   
  Stranqer's avatar

  mooie kaart hoor, voor die prijs 8)

 2.   
  Chikin's avatar

  Ok dat is al bijna 😀

 3.   
  craz's avatar

  Stranqer schreef, "mooie kaart hoor, voor die prijs 8) "

  Nou om eerlijk te zijn vind ik het maar duur.. €250,- voor een kaart vind ik zelf overdreven. Die kosten komen in de richting van een console 😕 😳