Guitar Hero: World Tour officieel aangekondigd voor de PC en Mac

Guitar Hero: World Tour is al een tijdje voor alle consoles verkrijgbaar. Helaas is er nog geen PC-versie van deze game beschikbaar, maar hier komt binnenkort verandering in. Ontwikkelaar Neversoft heeft namelijk bekendgemaakt dat er in de zomer zowel een Windows als Mac-versie uitgeven zal worden.

Deze nieuwe versies krijgen een extraatje, want naast de nummers die standaard bij de game zitten, zal er een extra schijfje met 86 nieuwe nummers bijgeleverd worden. Of er op de computer ook downloadable content beschikbaar zal worden gesteld, is nog niet bekend.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero: World Tour. Bij het spel zitten drums met bekkens, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met aldus de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Guitar Hero: World Tour is reeds verschenen op de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Nintendo Wii. Een PC- en Mac-versie zullen aankomende zomer uitkomen.

 1.   
  Patchy The Pirate's avatar

  gaan we nu de PC als een 4 console gebruiken?

 2.   
  B4d33nD's avatar

  86 nummers meer dan op de consoles? Dat is het dubbele xD

 3.   
  gijs8888's avatar

  Nice! Nice! 😀

 4.   
  Stranqer's avatar

  leuk hier w8 ik al op

 5.   
  Pimkingetje's avatar

  Kijk, hierop zat ik te w8en

 6.   
  Pimkingetje's avatar

  Ik heb m al. Gewoon precies hetzelfde dan de console-versies. 8)

  Edit: Die extra liedjes zitten er niet bij 🙁